Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Αποφασισμένος να σταματήσει το «τάισμα» των περιηγητών ο Σπύρος Δήμου! [Αποκλειστικό ΠΙΠΕΡΑΤΟ παρασκήνιο]


Κι ενώ ο επιχειρηματίας πετρελαιοειδών Σπύρος Δήμου, ο οποίος αποχώρησε από τα διοικητικά δρώμενα του Διαγόρα Βραχνεΐκων κι ήδη έχει δεχτεί κρούση από άλλες ομάδες, με πιο τρανταχτή, ίσως και προβλέψιμη περίπτωση την Παναχαική, που  αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πρόκειται να τους απαντήσει αρνητικά.

Όπως αρνητικά πρόκειται πλέον να απαντήσει και σε κάθε άλλο αθλητικό σωματείο, που του χτυπά την πόρτα κάθε λίγο και λιγάκι. 

Δεν είναι οι μόνοι πάντως, αφού, όπως πληροφορείται το «tsipas-hlias blog», και η πλειοψηφία των τοπικών Μ.Μ.Ε-σε καθημερινή σχεδόν βάση- τον «ενοχλεί» για να του αποσπάσει διαφημιστική πινακίδα. Με λίγα λόγια, όλοι κοιτούν το πορτοφόλι του... Γεγονός, που τον έχει απογοητεύσει σε μεγάλο βαθμό και να σκέφτεται όλο και πιο πολύ να αποτραβηχτεί από όλους και όλα. Ώστε να  καταφέρει να «βάλει φρένο» σε φαινόμενα καιροσκοπισμού και τυχοδιωκτισμού, που, δια γυμνού οφθαλμού πια, «βλέπει» να συντελούνται εις βάρος του. 

Διαβάστε επίσης : Επεκτείνεται (με δύο νέα πρατήρια) ο Σπύρος Δήμου – Οι λεπτομέρειες στο «Tsipas blog»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...