ΤΟ «TSIPAS-HLIAS BOG» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ – ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ
Κι ενώ οι μνήμες είναι ακόμα νωπές από το δημοσίευμα του «Tsipas-Hlias blog», στο οποίο αποκαλύπταμε ότι ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης, συνέφαγε (σε γνωστό εστιατόριο επί της Ρήγα Φεραίου ) με ιδιαίτερα δυναμικό και ισχυρά δικτυωμένο Πατρινό επιχειρηματία, του οποίου -μεταξύ όλων των άλλων- του εκμυστηρεύτηκε ότι ο μεγάλος στόχος του στις επόμενες εκλογές είναι να αγγίξει και να ξεπεράσει τις 20.000 ψήφους, οι αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν εδώ, στο προσωπικό μου blog, λένε ότι κινείται ήδη προς την κατεύθυνση αυτή. 

Σε περίπτωση που καταφέρει να κατακτήσει τον ύψιστο στόχο, να αναδειχθεί πρώτος στην προτίμηση των συμπολιτών του και την ίδια ώρα η επόμενη κυβέρνηση είναι η ΝΔ, λαμπρό προμηνύεται το πολιτικό του μέλλον. Που σημαίνει, ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να καπαρώσει μέχρι και υπουργική θέση. Και αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος...

Βάσει αυτού, λοιπόν, ο «γαλάζιος» βουλευτής, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, θα αποπειραθεί να ισχυροποιήσει τη φωνή του. Για να γίνει αυτό, θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα το αμέσως επόμενο διάστημα  σε διαδίκτυο και social media… Έχοντας ήδη την πρέπουσα (φιλική προς αυτόν) μεταχείριση από πολλά site, δεν αρκείται σε αυτά, αλλά δημιουργεί και νέα «κανάλια» επικοινωνίας. Αντιλαμβανόμενος προφανώς, τη δυναμική του διαδικτύου,το αγαπημένο παιδί του Αντώνη Σαμαρά, ορθότατα ρίχνει τώρα γέφυρες προς νέα portal και blogs.

Είναι φανερό, ότι ο κος Κατσανιώτης γνωρίζει ότι πλέον οι «ειδήσεις των 8», έχουν χάσει πολύ από τη δυναμική τους, οι εφημερίδες φθίνουν και όλο και περισσότεροι, ενημερώνονται από το διαδίκτυο. 

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθούμε και ευκαιρίας δοθείσης, να βγάλουμε τον καημό μας… Η βοήθεια που δεν είχαμε, δεν έχει να κάνει με τίποτα χρηματικό. Όπως θα δείτε, ούτε θέλουμε και ούτε έχουμε διαφημίσεις κρατικές ή φιλικών (σε άλλους…) εταιρειών. Μόνο δικών μας φίλων και διαφημίσεις google έχουμε. Δε θέλουμε τίποτα υλικό, δε ζητάμε και ούτε πρόκειται, από κανέναν. Εδώ στο «Tsipas-Hlias blog», έχουμε επενδύσει χρόνο και χρήμα από την τσέπη μας, μόνο και μόνο για το μεράκι μας. Άλλωστε, προτιμούμε να έχουμε την ανεξαρτησία μας. Ούτε εξαρτόμαστε από κανέναν, ούτε και χρωστάμε χάρη. Οπότε και μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε. Αυτά… και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!
Σχόλια