Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Στο μυαλό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, περίμεναν πως κάποια στιγμή θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου. Θα ξημέρωνε η μέρα που ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος θα έδειχνε πολιτικό θάρρος για να κάνει την υπέρβαση. Να... αποτάξει από πάνω του ότι συντάσσεται με τον Απόστολο Κατσιφάρα- όσον αφορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , που κατέχει τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη- και θα χάραζε τον δικό του δρόμο. Μόνο που δεν μπορούσαν το να οριοθετήσου επακριβώς.

Αυτό, που δεν μπορούσαν οι άλλοι, έγινε από το συγκεκριμένο blog. Αφού, όπως θα θυμάστε, το «tsipas-hlias blog» ήταν το πρώτο ΜΜΕ που αποκάλυψε -30 Μαΐου ήταν- πως το πολύπειρο στέλεχος του Παλιού ΠΑΣΟΚ είχε βάλει ψηλά τον πήχη. Συγκεκριμένα, για τον δημαρχιακό θώκο της Πάτρας . (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) .

Και ΟΧΙ μην παραμυθιάζεστε….Ο Γρηγόρης είναι έξυπνος άνθρωπος και ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται. Κοιτάει γύρω μου, βλέπει ανθρώπους, διαδικασίες, εργασίες, ατασθαλίες, καταστάσεις διάφορες.Τις αναλύει και τις περιεργάζεται.

Βγάζει συμπεράσματα και προσπαθεί να καταλάβει.

Να καταλάβει τι;

Στην ουσία λοιπόν: Είναι προφανές ότι με αυτήν τη δυναμική, ο Πελετίδης θα κόψει σίγουρα πρώτος το νήμα. Πάει αυτό. Επομένως, λοιπόν, αυτό που του μένει είναι να βγει παράταξη της μείζωνος αντιπολίτευσης. Και θα το κάνει. Οι δημοσκοπήσεις, οι άνθρωποι της αγοράς, η (μέχρι ώρας) στάση των ΜΜΕ, η ισχνή δυναμική των υπολοίπων υποψηφίων, ακόμη και οι κουβέντες του καφενείου, συνηγορούν προς την άποψη αυτή. 

Μέχρι την επόμενη εκλογική μάχη, που, λογικά, θα έχει κλείσει ο κύκλος του Πελετίδη και θα ανοίγει διάπλατα ο δικός του δρόμος. 

Να με ακούτε εμένα ....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...