Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

«Βόμβα» με Σφακιανκάκη-Πάολα πυροδοτεί ο Αμαλιαδιώτης Θανάσης Παπαγερωγίου!

Η είδηση γράφτηκε από τον Χάρη Λεμπδάκη στο σάιτ του, το newspistol, και πραγματικά θα συζητηθεί πολύ! 

Τι ισχυρίζεται ο συνάδελφος; Ότι δηλαδή «χαλάει» οριστικά της Πάολα με τους Στέλιο Ρόκκο και Γιώργο Παπαδόπουλο στο ESTATE SEASIDE, όπως είχε προσυμφωνηθεί και είδε το φως της δημοσιότητας από το «Tsipas-Hlias Blog» ...και κατά πάσα πιθανότητα μεταβαίνει στο Fever. Του Αμαλιαδιώτη Θανάση Παπαγεωργίου, για να συμπράξει επί σκηνής με τον Νότη Σφακινάκη. 

Αν οι πληροφορίες αυτές επαληθευτούν, που κατά το ρεπορτάζ μου είναι απολύτως αληθείς και ακριβείς, θα μιλάμε αναμφίβολα για το κορυφαίο μουσικό γεγονός της χρονιάς. 

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο πρώτος που αποπειράθηκε να ενώσει τις φωνές τους ήταν ο Κώστας Μπερτάκης. Πριν δυο χρόνια περίπου, στο Teatro . Τότε, όμως, είχε αρνηθεί η πλευρά της τραγουδίστριας.

Την ίδια ώρα, ο ιδιαίτερα δυναμικός και σε πολλάκις περιπτώσεις ακόμη και απροσέγγιστος επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, δίνει την πιο αποστομωτική απάντηση. Σε όλους αυτούς που, με το που «έληξε;» η συνεργασία του με τον Πατρινό Νίκο Οικονομόπουλο, άρχισαν να ψιθυρίζουν ότι σταδιακά προετοιμάζει το έδαφος της αποχώρησης του από την νύχτα. 

Ποιος είναι αλήθεια ο Παπαγεωργίου και πως από το ναδίρ βρέθηκε να είναι…στυλοβάτης της νύχτας.

Αυτοδημιούργητος, ένας από τους κύριους καθοδηγητές της ελληνικής νύχτας, που μαζί με τα αδέλφια του Ντίνο και Γιάννα έχουν μια μακρόχρονη πορεία.

Πρώτος ήρθε από Αμαλιάδα ο Ντίνος κι εργάσθηκε αγαπητός από όλους, σαν σερβιτόρος στη «Κυρά Μαρία» στις Τζιτζιφιές. Σε λίγο ήρθε και ο Θανάσης. Εργάσθηκε μαζί με τον Κοντόπουλο σαν «Βοηθοί» στις « Αναμνήσεις» στην οδό Νίκης που τότε φιλοξενούσε τον Τόλη Βοσκόπουλο…

Ανήσυχα μυαλά και οι δύο δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να έχουν σήμερα τα πρώτα κέντρα στην Αθήνα και αλλού…Ο Βασίλης να κρατάει χρόνια τώρα το «Ποσειδώνιο» και ο Θανάσης Παπαγεωργίου να κρατάει το «ΦΗΒΕΡ» για χειμώνα και το «ΘΕΑ» για καλοκαίρι και να συγκεντρώνει όλη τη διασκεδάζουσα Αθήνα.

Αλλά η επιτυχία του Θανάση δεν ήρθε ουρανοκατέβατη.. Μόχθησε και κουράσθηκε. Έστησε το πρώτο του κεντρο , τον «ΣΚΟΡΠΙΟ» στην οδό Κεφαλληνίας. Και μέσα σε μια τότε άγρια νύχτα – που εμείς που τα ζήσαμε τα θυμόμαστε – κράτησε τον «Σκορπιό» μακριά απ’ όλα για πολλά χρόνια…

Αμέσως μετά πήρε το «Πανόραμα» και τη «Νεφέλη» στην οδό Αχαρνών. Σε ένα δρόμο τότε εμπορικό και όμορφο..

Και σε λίγο καιρό μεταμόρφωσε ένα παλιό τεράστιο γκαράζ στο όμορφο κέντρο «ΦΙΞ» που φιλοξένησε ονόματα. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Σειρά είχε το μοναδικό «ΘΕΑ», που, βέβαια, πλέον δεν λειτουργεί.


Αποτέλεσμα εικόνας για θανασησ παπαγεωργιου fever
Θανάσης Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...