Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Μόνο εδώ: Προπομπός ενός λαμπρού μέλλοντος, η τωρινή απόφαση του Στρίγκα (pic)

Τάσος Στρίγκας- Θάνος Τζάνης

Σας έγραψα τις προάλλες πως πρόθεση του Τάσου Στρίγκα είναι να ανεβάσει ταχύτητα, να βάλει πέμπτη και να αναρριχηθεί στη κοσμική κλίμακα. Να μπει σε άλλο επίπεδο, εφόσον φυσικά καρποφορήσουν οι προσπάθειες του για μίσθωση «πρωτοκλασσάτου» νυχτερινού κέντρου Στο πλαίσιο αυτό, εστίασα ειδικότερα στις προχωρημένες επαφές που αφορούν το Caramela και το Fix, αλλά και οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία προκύψει μελλοντικά (θυμηθείτε εδώ).

Κι ενώ το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέσα Αυγούστου – ίσως και αρχές Αυγούστου εάν βρεθεί η χρυσή τομή στον διάλογο που να ικανοποιεί οικονομικά όλες τις πλευρές, παράλληλα δεν αφήνει στη τύχη του το Premiera. Τη ναυαρχίδα του, με το οποίο εισήλθε και έκανε ευρέως γνωστό το όνομα του στη νυχτερινή Αθήνα. 

Πληροφορούμαι λοιπόν, ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας κόντρα σε όλους , κόντρα σε όλα, όχι μόνο δεν «κατεβάζει ρολά» αλλά συνεχίζει κανονικά και μάλιστα ανανεώνει το σχήμα του. Είναι απολύτως προφανές ότι δεν τον ενδιαφέρει το κόστος, βάζει «μπροστινό» τον Θάνο Τζάνη, τον πλαισιώνει από μια ομάδα ταλαντούχων τραγουδιστών και ξαναρίχνεται στη μάχη αυτήν την εβδομάδα. 

Για μένα; Για να χτίσει μια πορεία στη νύχτα…για να μείνει τ ΄ονομά του στην πιάτσα, για να γίνει μεγάλος και τρανός, για να τον σέβονται οι μεγαλύτεροι, για να αποκτήσει υστεροφημία, οφείλει πρωτίστως να έχει διάρκεια. 

Και ο Στρίγκας το ξέρει καλά αυτό..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...