Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

H δουλειά πίσω από τη "βιτρίνα"

Σχετική εικόνα
Δεν θα σταθώ στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος στην Ελένη Μενεγάκη. Όχι στην ίδια, στην κάμερα της εκπομπής της, που τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι του. Αφορμή αποτέλεσε η επάνοδος του στο Fantasia. 

Πάνω-κάτω, οι ερωτήσεις που δέχτηκε ο Αργυρός, αλλά και οι απαντήσεις που έδωσε...αναμενόμενες. Τα χούμε ξανακούσει, τα χουμε ξαναδεί όλα αυτά, μετά από κάθε πρεμιέρα (Δείτε βίντεο).

Αλλού θέλω να εστιάσω την προσοχή μου. Στο άτομα που απαρτίζουν την ομάδα του, που αποτελεί ουσιαστικά μια «καλοκουρδισμένη μηχανή». Δεν αφήνουν τίποτα στη τύχη. Απεναντίας, επί ποδός βρίσκονται συνεχώς, σε σχέση με την προώθηση των διαδικασιών που αφορούν τον συγκεκριμένο τραγουδιστή. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα δύο πρόσφατα ταξίδια του δημοσιογράφου Χάρη Λεμπιδάκη. Πρώτα στο Λονδίνο και πριν λίγες μέρες στη Κύπρο. 

Ουσιαστικά ήταν αυτός που είχε επιφορτιστεί με το έργο να καταγράψει την δράση του Αργυρού. Τον απίστευτο ..χαμό που προκάλεσε. Κι αμέσως μετά, μέσω του δεδομένου δικτύου και των γνωριμιών που διαθέτει στην μιντιακή πιάτσα, να παραχωρήσει το υλικό προς χρήση. Όπως και γίνεται. Και μάλιστα με πολλούς αποδέκτες κάθε φορά . Είτε από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα», το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά από την Σάσα Σταμάτη και τον ΣΚΑΪ , ενώ πιο περιστασιακά και από Ελένη Μενεγάκη. 

Κάπως έτσι αλλάζεις επίπεδο. Καθιερώνεσαι, γίνεσαι αρεστός, συμπαθής, φίρμα, σε μαθαίνουν περισσότεροι, παρουσιάζεις το όραμα σου. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι πρώτα έχουν εξασφαλιστεί οι οικονομικοί πόροι. Η στήριξη ενός οικονομικά εύρωστου επιχειρηματία, που θα μοιράζει αρμοδιότητες, θα επιβραβεύει τους συνεπείς , μα σε καμία περίπτωση δεν θα ανέχεται την αποστασία.

Αυτός, λοιπόν, στην περίπτωση αυτή είναι ο Κώστας Μπερτάκης. Η κεφαλή της ιεραρχίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...