Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ... !!! Εσύ παίζεις σε τσόντα σ΄εμένα θα κάνεις μήνυση;

Καταγραφές οθόνης

Το γύρω του διαδικτύου κάνει η χθεσινή αποκάλυψη του ποδοσφαιριστή εκείνου που αποφάσισε να ενδώσει στην δελεαστική πρόταση του Δημήτρη Σειρηνάκη , ώστε να λάβει μέρος σε παραγωγή πορνό !


Πρώτος που προχώρησε στην δημοσίευση του ονόματος του ήταν ο πολύ καλός μου φίλος ,  Νάσος Γουμενίδης , με τον Cristian Ricardo Da Costa στη συνέχεια να τον απειλεί  πως θα προβεί σε μηνύσεις . Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η προβλεπόμενη απάντηση του διακεκριμένου δημοσιογράφου , όπου δείτε τι γράφει μέσα από το προσωπικό του blog .

" Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτούς τους τύπους. Τους ποδοσφαιριστές που μέσα σε μια μέρα γίνονται γνωστοί όχι τόσο εξαιτίας της τεράστιας καριέρας τους αλλά επειδή αποφασίζουν να το γυρίσουν.
Δεν φτάνει που παίρνουν έναν σκασμό λεφτά μέσα στην κρίση από τον Σειρηνάκη για να παίξουν σε τσόντες, δεν φτάνει που εκθέτουν την μούρη τους σε κινηματογραφική παραγωγή… έχουν και το θράσος να στέλνουν μηνύματα ότι θα μας κάνουν μήνυση.
Βεβαίως αναφέρομαι στον Κριστιάν Ρικάρντο Ντα Κόστα, ο οποίος χθες μου έστειλε αυτό το μήνυμα. 
Έχω πέσει κάτω και κλαίω από τα γέλια. Ρε αλάνι καλά κάνεις και θέλεις να κάνεις μήνυση. Είναι δικαίωμά σου. Αλλά για πες μου. Ποιος σοβαρός δικηγόρος και με τι νομικά επιχειρήματα θα προέβαινε σε αυτή την πράξη;
Ότι έχεις υπογράψει συμβόλαιο έχεις πάρει χρήματα και εκθέτεις το πρόσωπό σου… στην τσόντα μήπως το ξέχασες;
Απλά να στο θυμίσω…. Η τσόντα κυκλοφορεί από χθες σε όλα τα περίπτερα. Κι αυτό να στο θυμίσω. Όπως επίσης να σου θυμίσω ότι στο δικό μας μαγαζί… ότι ανεβαίνει ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.
Όσο για το παραμύθι ότι είσαι στο εξωτερικό…. Δικαίωμα σου να λες ότι θέλεις. Μάλλον χθες στα γυρίσματα του Σειρηνάκη αυτός που έπαιζε δεν ήσουν εσύ αλλά ο χαμένος δίδυμος αδερφός σου…
Αυτά μικρέ σε κάτι γατάκια που κυκλοφορούν ταΐζονται με ξηρά τροφή από επιχειρηματίες για να κλείνουν εισιτήρια καλλιτεχνών, γλύφουν εφοπλιστές και το παίζουν παράγοντες και αυτοαναγορεύονται δημοσιογράφοι όχι σε μένα!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...