Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: «Ψάχνεται», παρά την κρίση στη νύχτα, για να κάνει τα μεγάλα όνειρα του αλήθεια

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ
Εδώ και επτά χρόνια γράφουμε για την κρίση που έχει χτυπήσει χωρίς έλεος όλη την Ελληνική κοινωνία. Από αυτό το κύμα δεν θα μπορούσε να μένουν «στεγνοί» οι επιχειρηματίες της νύχτας, οι περισσότεροι των οποίων έβλεπαν και βλέπουν τα μαγαζιά τους γεμάτα αλλά με τζίρους χαμηλούς.

Στην αντίπερα όχθη, κάποιοι, που αντιλαμβάνονται την κρίση σαν ευκαιρία, με αργά αλλά με σταθερά βήματα, κινούνται προς την απόκτηση μεγαλύτερου μεριδίου της πίτας.

Ο Τάσος Στρίγκας, ιδιοκτήτης του «Premiera Stage», στην Λεωφόρο Συγγρού 228, είναι ένα τρανό παράδειγμα. Mπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό, καθώς προτιμάει να μένει στη σκιά της δημοσιότητας, όμως στον επιχειρηματικό κόσμο, το όνομά του δεν παύει να σημαίνει αρκετά, τουλάχιστον για εκείνους που γνωρίζουν καλά τα πράγματα.

Eιδικά το τελευταίο διάστημα, είναι ηλίου φαεινότερον πως "ψάχνεται" για να πάει ένα βήμα παραπέρα. Για το σκοπό αυτό, να ανέλθει γρήγορα σε υψηλότερες βαθμίδες, επένδυσε και επενδύει (πάρα πολλά) χρήματα. Πρωτίστως, για την πλήρη ανακαίνιση της επιχείρησης του και, δευτερευόντως,  στα πρόσωπα της «μαρκίζας»

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Καθώς, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias blog», έκανε διερευνητική κρούση σε δύο ιστορικά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ο λόγος για το «Caramela» και το «Fix», που αμφότερα βρίσκονται σε απραξία. Προς το παρόν, όμως, όπως πληροφορούμαστε, δεν θα βγει λευκός καπνός. Και αυτό διότι, στην μεν πρώτη περίπτωση του ζητήθηκε να καταβάλει μηνιαίο μίσθωμα 12 χιλιάδες ευρώ , μιλάμε για νούμερο εξωπραγματικό, ενώ στη δεύτερη "απόπειρα" πληροφορήθηκε ότι το κέντρο δεν νοικιάζεται. Διατίθεται μόνο προς πώληση. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...