Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Ξανά στο προσκήνιο ο Καλάθας- Τι δήλωσε στο TsipasBlog για Παναχαΐκή, Παπαγεωργίου και το νέο επιχειρηματικό …μπάσιμο

Θέμης Καλαθάς-Θανάσης Παπαγεωργίου

«Ηλία, πες του Παπαγεωργίου να μην κάνει κίνηση ακόμη. Ενώ δείχνει ότι γουστάρει και ότι μόλις οι συνθήκες του το επιτρέψουν, θα ξαναμπεί γερά στο κόλπο για να αναλάβει τα ηνία της Παναχαΐκής, μετέφερε του εκ μέρους μου να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Γιατί, τότε υπολογίζω να είμαι Ελλάδα. Οπότε, θα έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο για να μπορέσω να συζητήσω μαζί του σοβαρά το ενδεχόμενο ...και αν θέλει και αυτός, να μπούμε μαζί. Μόνο αυτός έχει μπέσα. Φάνηκε όταν πήγαμε για φαγητό», δήλωσε στο Tsipas-Blog ο  Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, Θέμης Καλαθάς, που, ως «μπροστινός» του Κώστα Κατσουράνη, είχε δείξει επενδυτικό ενδιαφέρον για την Πατρινή ομάδα και μέσα από την ιστορία αυτή, τον έμαθε όλη η Ελλάδα.

Προφανώς, αναφέρεται στην επόμενη ημέρα από τη δημοσίευσή μου, ότι δαπάνησε το ποσό των 137 χιλιάδων ευρώ στον Θέμη Αδαμαντίδη. (θυμηθείτε ΕΔΩ)

Ο επονομαζόμενος και ως ο πιο «τρελός Αυστραλός», έκανε τις δηλώσεις αυτές, ενώ βρίσκεται στην μακρινή κι εξωτική Ταϊλάνδη για επαγγελματικούς λόγους. Καθώς, σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, μου αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο εργοστάσιο.

Αυτές είναι οι μεγάλες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις. Δεν χρειάζεται ο επαγγελματίας δημοσιογράφος να ξετρυπώσει κάτι που ήταν στο παρασκήνιο. Οι μέγιστες αποκαλύψεις κυκλοφορούν στο προσκήνιο. Μόνο που χρειάζεται να τις φωτίσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...