Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Αποκλειστικό «Tsipas-Blog» : Ο Θέμης Καλαθάς «έχτισε» τον Αδαμαντίδη με 137 χιλιάρικα και αναχώρησε για Αυστραλία -Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!

θ.Καλαθάς-Θ.Αδαμαντίδης
Είναι πολλοί εκείνοι που ξοδεύουν πολλά πανέρια ευρώ για χάρη του. Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι αναμφισβήτητα ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ. Εκπρόσωπος ενός είδους, που δεν αναπαράγεται παρά μόνο κατ' εξαίρεση. Όπως «αναντικατάστατοι» αποδεικνύονται και ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης και η Μπέλλου. Άλλο οι διάφοροι «μιμητές» και τελείως άλλο να βρεθεί διάδοχος του μεγάλου.

Το ότι, όμως, θα ξόδευε κάποιος το εξωφρενικό για την εποχή ποσό των 137.000 ευρώ μόνο σε λουλούδια, ακούγεται ολωσδιόλου εξωπραγματικό, σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, είναι ωστόσο η αλήθεια.

Διαβάστε επίσης : ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Καλαθάς - Παπαγεωργίου: Μαζί

Όπως πληροφορείται κατά αποκλειστικότητα το «tsipas-hlias blog», ο Ελληνοαυστραλός Θέμης Καλαθάς, που είναι ιδιοκτήτης τεσσάρων κατασκευαστικών εταιρειών στην Αυστραλία και είχε ενδιαφερθεί εσχάτως να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Παναχαικής, άφησε άφωνους όλους τους παρευρισκομένους στο Fever. Στο κέντρο διασκέδασης, όπου τραγουδούν ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Έλλη Κοκκίνου και ο Δήμος Αναστασιάδης, στη διασταύρωση Συγγρού και Λαγουμιτζή 25 στο Νέο Κόσμο

Όλοι έμειναν σύξυλοι και άλαλοι με την άνεση του αυτή, αλλά και την υπερβολική αγάπη που έδειχνε ως προς το πρόσωπο του μεγάλου μας λαϊκού βάρδου. 

137.000 ευρώ «ζημιά», μόνο με τα ... κιάλια τα έχουν δει την τελευταία εννιαετία στη νυχτερινή Αθήνα της κρίσης και της μιζέριας. 

Υ.Γ : Επειδή είμαι σίγουρος ότι κατόπιν του άρθρου αυτού, θα μου υποβληθούν διάφορες προτάσεις του τύπου : "Φέρε τον στο μαγαζί μου", αναχώρησε για Αυστραλία. Αυτή θα είναι η απάντηση μου. Ούτως η άλλως η αλήθεια είναι. 

Η κάμερα του blog μου ήταν εκεί κι εξασφάλισε έξι στιγμιότυπα, αποκλειστικά για εσάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ : ΕΝΑ - ΔΥΟ - ΤΡΙΑ - ΤΕΣΣΕΡΑ - ΠΕΝΤΕ - ΕΞΙ


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...