Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΝΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει
Στην πλάστιγγα του North, ο διαχρονικός λαϊκός ερμηνευτής και διασκεδαστής Αντύπας ζυγίστηκε και, όπως αναμενόταν, δεν θα μπορούσε να φανεί ελλιποβαρής, αλλά στο γήπεδο του Νίκου Σπυρίδωνα απέδειξε, χωρίς αμφισβήτηση, ότι του άξιζε η επιτυχημένη και άκρως εντυπωσιακή πρεμιέρα.

Φυσικό επακόλουθο είναι λοιπόν το πρώην Εμπατή (στα Βόρεια Προάστια), μετά τα ζόρια και τις αναποδιές, που προέκυψαν με τη φυγή του Αδαμαντίδη, να πάρει πίσω αυτό που του αξίζει. Όχι, το πρωτάθλημα, αλλά σταδιακά να ξαναμπεί στις ράγες των μεγάλων το τραίνο. 

Επιβάλλεται(!) να έχει συνέχεια στην προέλευση του κόσμου και τους υψηλούς τζίρους. Το ένα ασφυκτικά Παρασκευοσάββατο, το μόνο ένα δεν λέει τίποτα! Ναι, για τα κυβικά του North και του τιμονιέρη του Σπυρίδωνα, να το ξαναπούμε, το ένα sold out διήμερο είναι… τίποτα.

''Συνέχεια'' για τον North σημαίνει τουλάχιστον μέχρι τις 25/5 με τέτοιες εμφανίσεις σερί. Ή οπωσδήποτε τον επόμενο χειμώνα να σταθεροποιηθεί σε μπουζουξίδικο κορυφής και αληθινού διεκδικητή τίτλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...