Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!...

Έχεις ..πακέτο, έξυπνο είναι να τη χωθείς στο ποδόσφαιρο, στη συγκεκριμένη μπίζνα πλανητικής εμβέλειας. Που, όμως, κάποτε ήταν ένα παιγνίδι των φτωχών και, μάλιστα, ενταγμένο στην προοπτική της κοινωνικής αμφισβήτησης.

Αντιλαμβάνεσαι γιατί. Λεφτά έχεις μπόλικα και σου περισσεύουν, είσαι και πρόεδρος ΠΑΕ. Ποντάρεις μια χεριά, μια χούφτα εκατομμύρια σ' ένα από τα σχήματα που διεκδικούν το μαγαζί για να έχεις έναν λόγο παραπάνω, αν είσαι στο μπλοκ των κερδισμένων.

Και κάτι άλλο. Φροντίζεις να προστατεύεις την δημοσιογραφική αυλή σου. Για να γράφουν φαρδιά πλατιά στον φιλικό σου τύπο, "Είναι τρελός ο πρόεδρος... '' διότι φέρνεις παικταράδες" . Ο καθένας με την τρέλα του. Έτσι πάει. Για τη συγκεκριμένη μερίδα του τύπου ''Είναι τρελός ο πρόεδρος και τα σαρώνει όλα... '' γράφουν με γράμματα μεγάλα, και με μικρά ότι φεύγουν, όταν τελειώνουν κάποιοι παικταράδες, πρωτοσέλιδοι κι αυτοί που είχαν αποκτηθεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τον τρελό πρόεδρο.

Αλλά όπως σε κάθε κανόνα έτσι κι εδώ υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μια τέτοια είναι ο Δημήτρης Θανόπουλος. Ο γενικός γραμματέας και ψυχή της Θύελλας Πατρών, της ομάδας που του χρόνου αγγίζει τα 90 έτη ζωής και, κατά τη συνέντευξη τoυ στο patragossip, συγκαταλέγεται στα 4 μεγαλύτερα club της Αχαΐας. Σημειωτέον, ότι η οικογένεια Θανόπουλου στηρίζει οικονομικά την αγαπημένη τους ομάδα από το 1992. 

«Η θύελλα είναι ακόμα ένα μέλος της οικογένειας μας. Δεν μπορούμε να την αφήσουμε ποτέ, θα είμαστε πάντοτε αρωγοί και ακρογωνιαίοι λίθοι για την ανάπτυξη της» είχε τονίσει παλαιότερα στον sportfmpatras.gr και τον Αλέξη Διγενή. 

Μαγκιά του Θανόπουλου, ο οποίος δεν κρύβεται πίσω από τα λόγια του. Μαγκιά που το κεφάλι που είναι επάνω, προσφέρει επί σειρά ετών αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας στην ομάδα.  Μόνο της πλάκας δεν είναι το αφεντικό του Θύελλας. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει πάρει πολύ σοβαρά, και πολύ προσωπικά, την εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο. Ασχολείται καθημερινά 24 ώρες με το πρωτάθλημα, με ό,τι σχετίζεται με το πρωτάθλημα, όχι μονάχα με την ομάδα του.

Να ξέρουμε τι λέμε. Δεν κάνει χόμπυ ο Θανόπουλος. Είναι και θέμα χαρακτήρα. Η Θύελλα είναι πολύ μέσα στη σκέψη και την καρδιά του. Όμως! Ο άνθρωπος δεν είναι γραφικός.

Σε αντίθεση με άλλους ομοίους του, αυτός, πιστέψτε με, αποκλείεται αύριο να αλλάξει συμπεριφορά. Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι και θα παραμείνει αιώνια κάργα καψούρης με την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...