Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

BUSINESSMAN, ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για north Live stage
Μπίζνες. Κλασικά πράγματα. Τοποθετώ κεφάλαιο σε μια δουλειά στην οποία ποντάρω, την οργανώνω ακόμα περισσότερο αν παρουσιάζει προβλήματα, ελλείψεις, διαχειρίζομαι με το επιχειρηματικό μου δαιμόνιο το πρότζεκτ, με σκοπό να εξαντλήσω τις όποιες δυνατότητές του. Και αποκομίζω κέρδος. 

Αυτός είναι ο στόχος του μπίζνεσμαν. Τους υγιούς μπίζνεσμαν. Εκείνος ο οποίος μπαίνει σε μια δουλειά και ενδιαφέρεται πραγματικά για το πρότζεκτ, για να κερδίσει. ΌΧΙ ο ΥΠΟΠΤΟΣ. Καλή ώρα κάποιοι μεγαλομέτοχοι ΠΑΕ στην Ελλάδα. Εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο για άλλους λόγους, άσχετους με το αντικείμενο.
Στο θέμα μας. Ο επιχειρηματίας του «North live stage» Νίκος Σπυρίδωνας, όπως πρώτοι γράψαμε, εδώ στο «tsipas-hlias blog», έδωσε τα χεριά με τις Αγγελική Ηλιάδη - Χριστίνα Κολέτσα και κάνουν πρεμιέρα στις 8/2/2019.  Αγαπάει τις δύο συγκεκριμένες τραγουδίστριες; Αδιάφορο. Δεν αποκλείεται να τις αγαπάει, όπως και να είναι θαυμαστής τους, τις οποίες όμως με το «πακέτο» πήρε στο μαγαζί του. 
Πάντως, η μεγάλη ..βόμβα, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μου, είναι άλλη και αναμένεται να «σκάσει» από μέρα σε μέρα. 
Ο «λουλουδάς» έκανε μια εμπορική κίνηση.Γιατί; Είπαμε. Για να κερδίσει χρήματα από την επένδυσή του. Γιατί άλλο; Όχι για να γίνει γνωστός στο πανελλήνιο και να «παίξει» σε πρωτοσέλιδα το όνομα του. Επιχειρηματίας είναι, όχι πολιτικάντης και δημοσιοσχετίστας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...