Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος επιχειρηματίας θα αγοράσει το Ακρωτήρι summer club;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ακρωτήρι summer club;
Διανύουμε την πρώτη μέρα του 2019 και επανέρχομαι σε αυτό που σας είχα πει στις 23 Δεκεμβρίου 2018. Κυριακή ήταν. Ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου παράλληλα με την Παναχαΐκή, που μάλλον θα ξαναμπεί στο κόλπο, ετοιμάζεται να επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία του στην αγορά της νυχτερινής διασκέδασης. Όχι, δεν αναφέρομαι στον Θέμη Αδαμαντίδη, του οποίου έχει ήδη έτοιμο το επόμενο σχήμα, αλλά σε ιστορικό καλοκαιρινό μαγαζί της Παραλιακής. 

Όπως πληροφορείται κατά αποκλειστικότητα το Tsipas-Hlias Blogο Ηλείος επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης του Fever και άλλων παρεμφερών επιχειρήσεων - βρίσκεται πολύ κοντά στο να αγοράσει το καλοκαιρινό Ακρωτήρι. 

Πρέπει να σημειωθείπάντως, ότι, το εν λόγω μαγαζί ενώ είχε περάσει πέρσι στα χέρια του Κώστα Μπερτάκη, εντούτοις δεν προχώρησε στην υλοποίηση του πρότζεκτ. Που περιλάμβανε ριζική ανανέωση του χώρου και αμέσως μετά ο Κωνσταντίνος Αργυρός να αναλάμβανε τα ηνία της διασκέδασης. Η απάντηση βρίσκεται σε άρθρο του «Tsipas-Hlias blog», με ημερομηνία δημοσίευσης την 4η Ιουνίου 2018. Διαβάστε -Εδώ-το τότε αποκλειστικό και άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...