Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Τάσος Στρίγκας επιστρέφει στη νύχτα με «υψηλές προσδοκίες»

Οι κινήσεις που δρομολογούνται από τον γνωστό Έλληνα επιχειρηματία. Το Ρουαγιάλ, το μεγάλο φαβορί για να αποτελέσει το νέο εγχείρημα του, σκέψεις και για συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή. Τον Ιανουάριο οι τελικές αποφάσεις.

Μετά από δύο μήνες, ο πάντα ανήσυχος επιχειρηματία, Τάσος Στρίγκας, λέγεται πως κάνει κινήσεις για να δρομολογήσει την επιστροφή του στη νυχτερινή αγορά της Αθήνας… Μια αγορά απ’ όπου αποχώρησε στα τέλη του Οκτωβρίου, όταν και αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία του Premiera Stage, του νυχτερινού κέντρου που επί μια δεκαετία διατηρούσε στη Λεωφόρο Συγγρού. Και, μάλιστα, αν θυμάστε, κατέβασε τον διακόπτη αμέσως μετά την δεύτερη πρεμιέρα του Χάρη Κωστόπουλου στο εν λόγω χώρο. 

Σύμφωνα, όμως, με νεότερες πληροφορίες του "tsipas-hlias blog", το Ρουαγιάλ συγκεντρώνει αυτήν τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για να περιέλθει στα χέρια του. Σηματοδοτώντας έτσι τη μεγάλη επιστροφή του Τάσου Στρίγκα στο «ναό του νύχτας».

Από το ρεπορτάζ προκύπτει, επίσης, ότι όταν και εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η συγκεκριμένη αγορά, θα ανοίξει η κουβέντα για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...