Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ξανά σκέφτεται η ΝΔ για τον Δήμο Πατρέων- Πιθανότατα με..λύση Φαρμάκη!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
Από τη στιγμή που η ΝΔ δείχνει να «αδιαφορεί» για την τύχη του Δήμου της Πάτρας, μη δίνοντας το χρίσμα σε κανέναν «διψασμένο» μνηστήρα, ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη η επιθυμία του Νίκου Νικολόπουλου να πάρει το «μαγαζί

Όπως τόνισα σε προηγούμενο άρθρο στο «tsipas-hlias blog», εφόσον  το τοπίο παραμείνει ως έχει, αρκετά μπερδεμένο, ο Αχαιός βουλευτής έχει σημαντικές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα και αναλύοντας αυτό το σκεπτικό, στο μυαλό του κου Νικολόπουλου έχει δημιουργηθεί ο εξής συσχετισμός : O... Νεοδημοκράτης , εκεί που όλα έδειχναν πως θα καταφύγει σε λύση έκτακτης ανάγκης, με επικρατέστερη αυτή του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, πιθανότατα να έχει πλέον εναλλακτική επιλογή. Ν'ακουμπήσει σε έναν φίλο απ' τα παλιά. 

Όλα τα παραπάνω βέβαια ενδέχεται να ανατραπούν στην περίπτωση που δοθεί χρίσμα. Αν, λοιπόν, γίνει η ανατροπή -περί ανατροπής θα πρόκειται-όπως πληροφορούμαι, θα συμβεί μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών και με «όνομα έκπληξη», που δεν έχει ακουστεί. 

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας επί της ουσίας, θα στηριχτεί πιθανή υποψηφιότητα τύπου Νεκτάριου Φαρμάκη. Μια τέτοια εξέλιξη σαφέστατα ευνοεί και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη στη Δυτική Ελλάδα με τη ΝΔ. Γιατί με τα τωρινά δεδομένα, έχει μόνο να… χάσει από την εικόνα των πολλών φωνών και της πολυσυνθετότητας στον τρίτο μεγαλύτερο δήμο της χώρας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...