Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

O ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΟΛΥ

Α.Ηλιάδη-Ν.Σπυρίδωνας - Χ.Κολέτσα
Για μια φορά ακόμα, ο Νίκος Σπυρίδωνας δείχνει πως έχει αφήσει οριστικά πίσω του τις μέρες της κρίσης, που ξέσπασε από την φυγή του Αδαμαντίδη. Για την οποία, σημειωτέον, ενημερώθηκε από το «tsipas-hlias blog»

Παρ’ ό,τι ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας ήταν ιδιαιτέρως δύσκολος. Ποιος, όμως, θα περίμενε σήμερα το ρεσιτάλ των τόσο ποιοτικών τραγουδιστών, που «έκλεισε» στο επόμενο σχήμα και θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου, από τον… καταδικασμένο να κυνηγήσει πάση θυσία την επιτυχία επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του «North live stage» ; Ούτε οι συνεργάτες  του, για να τα λέμε όλα. 
Στόχος του ήταν και παραμείνει να είναι πρωταγωνιστής και όχι ουραγός των εξελίξεων. Σε κάθε σχήμα που ..στήνει. Κι αυτός ο Σπυρίδωνας έχει πείσει ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει έτσι. Το πιστεύει ότι θα σηκώσει ξανά κεφάλι. Ότι έχει την πολυτέλεια του κινήτρου, να θέσει στόχους για την πρωτιά και το πρεστίζ. Ότι μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά στις απαιτήσεις των «μεγάλων ονομάτων» της αθηναϊκής νύχτας. 
Η είδηση ότι η Αγγελική Ηλιάδη με την Χριστίνα Κολέτσα, αλλά και ακόμη έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή, που θα είναι και ο ..μπροστάρης, η ηγετική φυσιογνωμία, θα συμπράξουν μουσικά, σαφέστατα κινείται προς την κατεύθυνση αυτή. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...