Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Ρίχνει... βόμβα με Αντύπα τον Φεβρουάριο ο Σπυρίδωνας !

Αντύπας-Νίκος Σπυρίδωνας
Η περίοδος των γιορτών πέρασε και αυτό σημαίνει πως θα επιφέρει αλλαγές ως είθισται άλλωστεστον σχεδιασμό των νυχτερινών κέντρων (τουλάχιστον των περισσότερων). Το North Live Stage (πρώην ΕΜΠΑΤΗ), το κέντρο των βορείων προαστίων, που από το ζενίθ βρέθηκε στο ναδίρ, μετά την απρόσμενη "φυγή" του Θέμη Αδαμαντίδη, στο οποίο ήταν και μέτοχος, μπορεί να κοιτάζει σήμερα με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη νέα χρονιά που ήρθε.

Ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Βαλάντη και την Ελένη Χατζίδου και έχει ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για να "κλείσει" το επόμενο σχήμα Στο οποίο, όπως πληροφορείται το "tsipas-hlias blog" από πολύ έγκυρη πηγήο Αντύπας θα είναι ο νέος μπροστάρης, η νέα δυναμική φυσιογνωμία που θα κληθεί να προσδώσει στην επιχείρηση του Νίκου Σπυρίδωνα τη χαμένη της αίγλη. 

Δεν θα είναι όμως «Μοναχικός Καβαλάρης». Οι ίδιες πηγές διατυπώνουν την εκτίμηση τους ότι εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να  «σκάσει» η επόμενη «βόμβα». Ήρθε η ώρα να το ξεκαθαρίσω. Δεν θα είναι ο Πανταζής, όπως ακούστηκε, αλλά, χωρίς αμφιβολία, κάποιος αντάξιος της φήμης και των δυνατοτήτων του Αντύπα. Πιθανότατα η Αγγελική Ηλιάδη να θεωρείται η ιδανική λύση, τηρουμένων των αναλογιώνΑρκεί, βέβαια, να τα βρει σε όλα με τον Σπυρίδωνα στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Στις 2/2/19 έχει προγραμματιστεί το άνοιγμα των πυλών.

Λίγη υπομονή ακόμα... 

Διαβάστε ακόμα : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...