Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΡΓΥΡΟΣ-ΒΑΡΔΑΛΟΣ : ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ : «ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΛΛΗΤΟΙ, ΑΥΡΙΟ ΕΧΘΡΟΙ»

Ο Σωκράτης Κόκκαλης για χρόνια διατηρούσε οικογενειακή φιλία με το βαρδινογιαννέικο. Ειδικά, η Αγάπη, η πρώην σύζυγος του καπετάνιου ήταν η κολλητή της Ελένης Κόκκαλη. Κάποια στιγμή μονάχα τα καλάσνικωφ δεν βγήκαν ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Και μία ωραίαν εσπέραν Γιώργος και Σωκράτης πρώτο τραπέζι πίστα στη βίλα του Σαλονίκη και ανάμεσά τους ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

ΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ Ο ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Τελικά μερικοί άνθρωποι φαίνεται ότι έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ο Κώστας Μπερτάκης είναι σαφέστατα ένας απ’ αυτούς. Οργανώνει και προγραμματίζει τις δουλειές του, με πρωτοφανή μαεστρία. Του βγάζω το καπέλο!

ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΨΥΧΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Δεν μου συμβαίνει συχνά. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον και χωρίς ιδιαίτερους συναισθηματισμούς την έναρξη της νέας χειμερινής σεζόν της αθηναϊκής νύχτας. Προτιμήσεις για έναν τραγουδιστή, αντιπάθειες για κάποιoν άλλον. Ο Αδαμαντίδης με προκαλεί να χαίρομαι να τον ακούω . Να θέλω να τον επισκεφτώ. Παρότι παραδοσιακά, άκου, λοιπόν, εδώ, δεν ήταν καν στα γούστα μου. Μου ήταν αδιάφορος έως σφόδρα αντιπαθητικός. Όπως και σε πολλούς άλλους ομοίους μου. Για δικούς μας λόγους. Έπρεπε, λοιπόν, ν' αποδείξει ότι είναι εντελώς διαφορετικός, αλλιώτικος, ότι δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό του εαυτό. Μα προπαντός ότι πλέον κινείται μέσα στη μόδα. Κοντά στις μουσικές τάσεις της εποχής. 

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ


«Δεν έπρεπε να εμπιστευτώ τον Τσίπρα!» Το λέει δημοσίως και επισήμως ο γνωστός Βαρουφάκης. Ποιο είναι το ενοχλητικό; Ποιο είναι το υβριστικό, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Πέφτουν κεφάλια στη διοίκηση του Epsilon


Οργή Σαββίδη για το νέο όνομα του καναλιού – Δεν του άρεσε, λέει, το «OPEN»

Εκρηκτική λέγεται ότι ήταν η σύσκεψη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τα στελέχη του «Epsilon», προκειμένου οι τελευταίοι να τον ενημερώσουν για το νέο όνομα του σταθμού, τα σήματα και τη νέα καμπάνια! 

Μια κατσαριδούλα η μικρή Τερέζα



Θυμάμαι τα παλιά τα χρόνια, τότε που ήμουνα κι εγώ πιτσιρίκος με κοντά παντελονάκια κι έπαιζα με τα υπόλοιπα παιδάκια ποδόσφαιρο στις αλάνες -που τώρα έχουν γίνει πολυκατοικίες ή το συνηθέστερο τεράστιες και άχαρες εκκλησίες- να διασκεδάζουμε και να γελάμε τραγουδώντας ένα διαφημιστικό τραγουδάκι που έμεινε για πολλά χρόνια επίκαιρο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...