Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Καψάλης, ΛΕΠΑ, Αρσενίου, Καλίδης, Καραδήμος, Valentino όλοι μαζί- Όχι σε μπουζούκια και όχι στην Αθήνα- Δείτε που!

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που άνοιξε, και όμως έχει τολμήσει να κάνει βήματα που δεν κάνουν μαγαζιά που μετρούν χρόνια στη νύχτα.

Το «Απλά Ελληνικά» στη Νυρεμβέργη έχει κάνει αίσθηση σε πολλούς από την πρώτη κιόλας μέρα. Δεν είναι μόνο ο Γιάννης Καψάλης, που μετά το κερδισμένο στοίχημα του προηγούμενου Σαββάτου, όπου βούλιαξε το μαγαζί, ετοιμάζεται στις 23/12 για την δεύτερη κατά σειρά εμφάνιση του. 

Μαθαίνω δε ότι ο ιδιοκτήτης του Απλά,«Φαινόμενο», κατά κόσμον Χρήστος Αιμίλιος Αναστασίου, που ξέρει να αφουγκράζονται τις ανάγκες του κόσμου, συνεχίζει να επενδύει σε πολλές άλλες ξέφρενες νύχτες διασκέδασης. Σκοπός του, το ΑΠΛΑ να αρχίζει να θυμίζει Αθήνα εν μέσω εορτών. Και επειδή είναι ρεαλιστής, για να αυξηθούν οι πιθανότητες να τα καταφέρει, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, «κλειδώνοντας» όχι μόνο τον αναφερόμενο Καψάλη, αλλά επιπλέον 5 κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές. 

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μέσα σε διάστημα μιας βδομάδας (21.12 έως 28.12) θα εμφανιστούν οι : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...