Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Ο «Φαινόμενο» κέρδισε το στοίχημα και ...Απλά επεκτείνεται !

Είναι μάγκας και απολαμβάνει του σεβασμού όλου σχεδόν του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου ανεξαρτήτως ηλικίας ή δύναμης.

Ο επιστήθιος φίλος του Παντελή Παντελίδη Χρήστος Αιμίλιος Αναστασίου, γνωστότερος ως «Φαινόμενο», ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται σήμερα σε πάμπολους τομείς στη Γερμανία ,  είχε ένα όραμα. Ένα σχέδιο. Έναν στόχο. Και όπως όλα δείχνουν τα κατάφερε. Είναι να μη βάλει κάτι στο μυαλό του. 

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που έπαιρνε ένα σημαντικό επιχειρηματικό ρίσκο με το το ανοίξει το δικό του νυχτερινό κέντρο. Το «Απλά Ελληνικά». Το πρώτο που φέρει τη συγκεκριμένη επωνυμία στη Νυρεμβέργη. Ο ίδιος είχε θέσει ορίζοντα εξαμήνου προκειμένου να αξιολογηθεί η επιτυχία του εγχειρήματος. Έξι μήνες μετά, λοιπόν, τα δεδομένα δείχνουν ότι «Φαινόμενο» και το «Απλά Ελληνικά Νυρεμβέργης» κέρδισαν και μάλιστα εμφατικά το στοίχημα αυτό. Χρήστος Δάντης, Γιώργος Τσαλίκης, Κώστας Δόξας, Κωνσταντίνος Γαλανός, Nivo, Βαλεντίνο, Νίκος Ρωμανός είναι ορισμένα μόνο από τα ονόματα που έχουν παρελάσει από το μαγαζί του. 

Μαθαίνω δε ότι ο επιχειρηματίας συνεχίζει να επενδύει σε ξέφρενες νύχτες διασκέδασης και στις 1 Δεκεμβρίου υποδέχονται τον Γιάννη Καψάλη. Ένα πρόσωπο που πολλοί θα ήθελαν να φιλοξενήσουν στο χώρο τους μιας και το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και ο κόσμος τον ακολουθεί.

Την ίδια ώρα, όπως πληροφορούμαι από έμπιστη πηγή, από πλευράς νέων επενδυτικών σχεδίων, έχει εισχωρήσει σε δύο ακόμα επιχειρήσεις εστίασης στην Γερμανία. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο φαινόμενο ος ήτανε επόμενο, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι, γυαλιά ηλίου και κοντινό πλάνο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, σαλόνι και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...