Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ


Ποιος το κάνει αυτό; Κάποιος που είναι ακραία φιλάνθρωπος; Όχι, ακριβώς. Κάποιος που είναι απατεώνας. Προκλητικά απατεώνας. Και πάλι όχι.  Ή το κάνει κάποιος που έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη και αναγκαστικά το παίζει φιλάνθρωπος. Για αυτό και δεν κινείται αθόρυβα, παρασκηνιακά, αλλά θέλει να δώσει δημοσιότητα στην κίνηση του. Τρίτο δεν παίζει. Κι όμως παίζει. Χωράει και άλλη περίπτωση. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα εμφανιστεί στο Χριστουγεννιάτικο gala-Christmas Dinner , στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών «ΣΤΟΡΓΗ», με σκοπό να βοηθήσει.
Η βοήθεια του συλλόγου για τα παιδιά με καρκίνο είναι πολύτιμη και καθοριστική. Οι σύλλογος αυτός δημιουργήθηκε για να στηρίξει και να βοηθήσει επί της ουσίας, τόσο τα παιδιά που νοσούν όσο και τις οικογένειες. Το έργο του –έργο αγάπης, ανθρωπιάς και κοινωνικής στράτευσης– συνεχίζεται όλα αυτά τα χρόνια με σκληρή δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά.
Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, δεν θα μπορούσε να μην σταθεί αρωγός στην προσπάθειά  του.  Όχι όπως οι πολιτικάντηδες που δεν διστάζουν να εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά τον πόνο και την απώλεια ανθρώπων
«Ο,τι θέλετε εγώ είμαι εδώ» θα πει ο ΑΡΓΥΡΟΣ και θα το εννοεί. Ανοικτή σπόντα σε κάποιους που τον πολεμούν, που για αυτούς το φαίνεσθαι είναι σημαντικότερο του είναι. 
Τελικά. Γιατί αυτή η θεαματική επιχείρηση βοήθειας του Αργυρού. 
Ποια είναι η δική μου γνώμη. Η καρδιά και η ψυχή του μιλάει, όχι το χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...