Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, κείμενο
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο πρώην Εμπατή, North live Stage σήμερα, που οι συνθήκες το ανάγκασαν από εκεί που πήγαινε «σφαίρα», να κάνει επανεκκίνηση στη μέση της σεζόν. Με τον Βαλάντη και την Ελένη Χατζίδου. Κανένα πρόβλημα επειδή τα βρόντηξε, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ο επικεφαλής του προηγούμενου σχήματος και συνιδιοκτήτης στο αγαπημένο λαϊκό στέκι των Βορείων προαστίων, Θέμης Αδαμαντίδης. Ήδη αρχίζει σιγά σιγά να αποτελεί πλέον παρελθόν, αλλά και μια κακή ανάμνηση.
Η μεγάλη διαφορά, η ουσιαστική, αυτή που σηματοδοτεί πορείες και κατευθύνσεις είναι το σήμα. Το NORTH έχει σήμα καμπάνα, όνομα βαρύ και ξακουστό. Και πάνω απ’ όλα το North έχει Σπυρίδωνα. Καμία σχέση με τους άλλους, τους φουκαράδες, που σκυλοπνίγονται για να βρουν άμεσα λεφτά, ώστε να καλύψουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις και για να μην μπουν σε περιπέτειες. Άλλος ο πακετοφόρος Σπυρίδωνας, και άλλος ο βιοπαλαιστής συνοικιακός μαγαζάτορας. 
Έτσι που λες. Δεν τον ενδιαφέρει τον Σπυρίδωνα να βγάλει κέρδος από τον Βαλάντη. Αυτό που προέχει για αυτόν, είναι για όσο διάστημα συνεργαστούν, περίπου ένα μήνα, να βγουν τα έξοδα και να είναι όλοι πληρωμένοι στην ώρα τους. Κανένα πρόβλημα αν το ταμείο δεν δείξει συν , αρκεί να μην δείξει μείον . Άσε αυτούς που λένε τα δικά τους, θα εκτεθούν . Είναι σίγουρο και τελειωμένο ότι ο Νίκος Σπυρίδωνας θα ξηγηθεί. Θα βάλει κι άλλα λεφτά. Και έχει τους πόρους -οι οποίοι προέρχονται κυρίως από άλλες δουλειές- να το κάνει, να υποστηρίξει το εγχείρημα. Αυτό έχει ο άνθρωπος, αυτό βάζει στο Νorth. Τίμια και με λεφτά δουλεμένα θα στηθεί το νέο σχήμα-έκπληξη, που ετοιμάζει μετά το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη. 
Άρα, κανένα πρόβλημα το North.
Τι να το κάνει το πρωτάθλημα το North όταν έχει τον Σπυρίδωνα. Τον άνθρωπο που κάθε χρόνο θα δίνει τις ελπίδες για… του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ παρασκήνιο- Τα βρήκαν εξωδικαστικά Σπυρίδωνας και Αδαμαντίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...