Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ


Επίσημα δεν λένε κάτι σε βάρος του Γιώργου Βελισσάρη Ανεπίσημα, όμως, από στόματα αντιπάλων στρατοπέδων πέφτει η λάσπη. Λες και έχει δοθεί το παράγγελμα για έναν κανονικό πόλεμο εναντίον του πιο famous δημοτικού τραγουδιστή . Όχι, δεν θα πω ότι υπάρχει γραμμή να υπονομευθούν επικοινωνιακά οι φετινές του εμφανίσεις στη νυχτερινή Αθήνα, που σίγουρα θα είναι επιτυχημένες, ώστε τη θέση του να πάρουν κάποιοι άλλοι. Δεν μπορεί, δηλαδή, να αποκλειστεί η πιθανότητα κάποιοι από τη δική τους πρωτοβουλία και μόνον να ρίχνουν τα δηλητήρια τους μέσω «καρφωτών». Να δείξουν κι αυτοί ότι κάνουν μία δουλειά, ότι είναι χρήσιμοι.

Ο Βελισσάρης, μέχρι στιγμής, δεν διαμαρτύρεται . Δεν λέει ότι τον έχουν βάλει στο σημάδι. Ότι κάνουν ότι κάνουν γιατί έχουν αυτόν και μόνο στόχο. Όταν, όμως, έρθει η ώρα θα περάσει τα μηνύματά του. Μην νομίζουν κάποιοι ότι θα κάθεται στη γωνία του ρινγκ να τις τρώει παθητικά.

Η πίτα έχει μικρύνει και ταυτόχρονα έχει σπάσει σε πάρα πολλά μικρά κομματάκια, όπου ο καθένας προσπαθεί να πάρει ό,τι του αναλογεί. Όχι, βέβαια, κομμάτι σε επίπεδο Βελισσάρη. 

Θα παίξουν κι άλλα επεισόδια μέχρι να καθαρίσει οριστικά η μπουγάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...