Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

«Καλή αρχή ΒΟΥΝΟ» - Η ευχή στον Ρέμο από τον κολλητό του και η αναβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Βλέποντας σφαιρικά τα πράγματα, δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο, σ' αυτόν της νυχτερινής διασκέδασης- από διαφορετική βέβαια σκοπιά- και είναι στενοί φίλοι. Με μια λέξη : Αυτοκόλλητοι.  

Ο λόγος για την Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Βαρδάλο, οι οποίοι μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Κώστα Μπερτάκη και τον Κώστα Πηλαδάκη, δημιουργούν μια τετράδα ..άχαστη. Είτε μέσα από ταξίδια αναψυχής και χαλάρωσης, είτε σε ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικό ματς, και φυσικά στα μπουζούκια, περνούν πολλές ώρες μαζί. Μαζί στη χαρά και στη λύπη, στα εύκολα και στα δύσκολα. Tο μόνο σίγουρο! 

Ας μη πλατιάζω όμως. Ο Βαρδάλος, λοιπόν, επιστήθιος φίλος του Νίκου Βέρτη για πολλά χρόνια, που πλέον όμως είναι το «δεξί χέρι» του Μπερτάκη, με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Ρέμου, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια. 

Για του λόγου το αληθές «ανέβασε» στο ιnstagram story ένα βίντεοσυνδυάζοντας το με μια λεζάντα που αναφέρει: «Καλή αρχή ΒΟΥΝΟ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ : ΕΔΩ

Πάντωςόπως έγινε γνωστό από το «Αθηνών Αρένα», το επίσημο ξεκίνημα, που προγραμματισμένο για σήμερα, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, λόγω έκτακτων ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων, μεταφέρεται για την επόμενη Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...