Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Στο μυαλό του Σπυρίδωνα- Οι κινήσεις στη σκακιέρα και το ξεκαθάρισμα μετά τον Αδαμαντίδη !

Οι κινήσεις του Νίκου Σπυρίδωνα, του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του North Live Stage, από το οποίο αποχώρησε αιφνιδίως και, μάλιστα, μεσούσης της σεζόν ο Θέμης Αδαμαντίδης, αποκάλυψη που έκανε το Tsipas-Hlias Blog από τις 13 Νοεμβρίου 2018, κάνοντας φυσικά το γύρω του διαδικτύου, είναι χειρουργικές.

Σκοπός του μετά την παραπάνω εξέλιξη, που, κατά κοινή παραδοχή, ήταν αναπάντεχη, ενώ άλλοι χαρακτηρίζουν αντιεπαγγελματική και ανάρμοστη την συμπροφορά του λαϊκού τραγουδιστή, είναι με πάρα πολύ σκληρή δουλειά να γυρίσει πιο δυνατός. Να κρατήσει τον βασικό του κορμό, που αριθμείται σε πάνω από 60 άτομα και στους οποίους (αν θεωρήσουμε ότι η επιτυχία είναι ομαδικό άθλημα) πιστώνεται το γεγονός ότι δεν έπεφτε καρφίτσα από τις 14 Σεπτεμβρίου που έχει ανοίξει το νυχτερινό κέντρο και οι πελάτες κυριολεκτικά παρακαλούσαν τους μετρ για ένα τραπέζι κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και επιπλέον να ενισχύσει το πρόγραμμα του . Και θα το κάνει με τρόπο τέτοιο, ώστε όταν έρθει ο καιρός, που δεν αργήσει, να δώσει τις απαντήσεις που πρέπει. 
Δεν είναι τυχαίες οι αλλεπάλληλες απαντήσεις με «πρώτης γραμμής» πρόσωπα που πραγματοποιεί τις τελευταίες ώρες, ούτε βεβαίως η στάση «σιωπής» που ηθελημένα και συνειδητοποιημένα κρατάει. 

Ποια είναι όμως η αλήθεια;
Στο μυαλό του Σπυρίδωνα υπάρχουν πολλά σενάρια. Αυτό, πάντως, που, όπως σας έχω ήδη αποκαλύψει με σχετικό αποκλειστικό δημοσίευμα, συγκεντρώσει τις περισσότερες πιθανότητες να τεθεί επί τάπητος, είναι να μην κλείσει ούτε μια μέρα την επιχείρηση του. Προς το παρόν δεν υπάρχει στην εξίσωση αυτό το σενάριο. Απεναντίας, το πλάνο λέει Πάνος Καλίδης και Ελένη Χατζίδου, ωσότου επαναφέρει τα πράγματα εκεί που ήταν. Που όταν γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» τις επόμενες ημέρες, η αποκατάσταση της ισορροπίας θα είναι οριστική και αμετάκλητη . Εξαιτίας των προσωπικών γνωριμιών του, το να βρεθεί γρήγορα και πάλι ...καβάλα στο άλογο είναι το πιο πιθανό.

Το σημαντικότερο όμως για τον Σπυρίδωνα είναι πως κατάφερε να ξεκαθαρίσει μέσα του ότι άνθρωποι δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται ...Ενίοτε μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Όμως αρνητικές, από αυτές που δεν περιμέναμε με τίποτα. 
Σε λίγες ημέρες θα σας έχω κι άλλα…


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...