Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΑ



Ο πασίγνωστος κύριος Πέτρος Τατσόπουλος κάνει νέα μεταγραφή. Είναι συγγραφέας αλλά δεν πρόκειται για αλλαγή εκδότη, ότι το καινούργιο του βιβλίο θα κυκλοφορήσει από άλλο εκδοτικό οίκο. Η μεταγραφή του αφορά την… ερασιτεχνική του ενασχόληση με την... τηλεόραση. 

Πήρε εκπομπή ο σύντροφος Τατσόπουλος; Όχι, ακόμα. Έγινε πασίγνωστος από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, σ’ όλα τα κανάλια, κι όχι για τις επαγγελματικές του επιδόσεις ως γραφιάς, και μεταπήδησε στη ΝΔ του Μητσοτάκη. Από τον Σύριζα, που ήταν βουλευτής εκλεγμένος, και αμόλαγε τις παρλαπίπες του ενάντια στη ΝΔ, πήγε στο Ποτάμι, κάδο υποτίθεται κάποιων άφθαρτων με χόμπυ την πολιτική, και βρίσκεται ήδη αντίπαλος του… Τσίπρα.
Ο μεν Τατσόπουλος μιλάει για τυχοδιωκτισμό του Τσίπρα, ο δε Κυριάκος ότι κάνει… διεύρυνση. Δεν παίζει τυχοδιωκτισμός των κομμάτων, ούτε τυχοδιωκτισμός αεριτζήδων που ψάχνονται να βολευτούν. Ούτε τυχοδιωκτική συμπεριφορά επιδεικνύει ο κόσμος εκείνος που ψηφίζει, που εκλέγει βουλευτές μια με το ένα, μια με το άλλο κόμμα. Τα κόμματα έχουν αρχές, οι ψηφοφόροι απαιτήσεις. Όλα είναι ρομαντικά.

-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...