Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Θα καταφέρει ο (ενδιαφερόμενος για τον Δήμο Πατρέων) Κώστας Μπακαλάρος να πάρει το χρίσμα της ΝΔ; Όλη η αλήθεια είναι εδώ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΚΑΛαΡΟς κωΣΤΑς
Τo «tsipas-hlias blog», έχοντας εξαιρετικά καλή πληροφόρηση για τον επιχειρηματία που «φωτογράφιζαν» εντέχνως συγκεκριμένα δημοσιεύματα, κυρίως του έντυπου Τύπου, ότι ετοιμάζεται να κατέλθει υποψήφιος για τον Δήμο Πατρέων, σας είχε ενημερώσει στις 6 Αυγούστου πως αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μπακαλάρο . (θυμηθείτε εδώ).

Μάλιστα, ήμασταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που, παρότι γνωρίζαμε την οικονομική του εμβέλεια, δεν μπήκαμε σε καμία λογική ανταλλαγής ή συμψηφισμού. Πράγματι δεν «ντύσαμε» το ρεπορτάζ με περισσότερες από τι έπρεπε θετικές  αναφορές και σχόλια. Αντ' αυτού παραθέσαμε αυτούσια την είδηση. Ότι δηλαδή ο γνωστός επιχειρηματίας και Πρόεδρος της Παναχαϊκής, έχει αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα να προχωρήσει προς το βήμα αυτό. 

Σύμφωνα, πάντως, με νεότερες πληροφορίες, αυτό που «καίει» τον κο Μπακαλάρο είναι η στάση που θα κρατήσει η ΝΔ. Όχι σε επίπεδο τοπικής οργάνωσης, μιας και σίγουρη πρέπει να θεωρείται η στήριξη του προέδρου της Ανδρέα Μαζαράκη, αλλά τι τελικά θα πράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τόσο αυτός όσο και ο Κώστας Χριστόπουλος, επικεφαλής της Παράταξης "Νέα Πόλη", πρέπει να ξέρουν πως τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Για τον απλούστατο λόγο ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτή την στιγμή κάνει διερεύνηση όλων των πιθανών σεναρίων και θα δει ο Κακλαμάνης όλες τις περιπτώσεις μια προς μια για να κάνει εισήγηση στον Πρόεδρο.

Ας μιλήσουμε όμως στα ίσα. Το πιθανότερο είναι ότι δε φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα την Πειραιώς να «βάλει πλάτη» για κανέναν από τους δύο. Μέλημά τους παραμένει σταθερά η επιστροφή στη διακυβέρνηση του τόπου. Για να καταλάβετε, σε περίπτωση που οδηγηθούν στο δεύτερο γύρο Πελετίδης και Αλεξοπουλος, καθόλου δεν θα δυσκολευτούν να στηρίξουν τον νυν Αντιπεριφερειάρχη και επί σειρά ετών στέλεχος του παλιού ΠΑΣΟΚ...

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...