Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Με ποιου γνωστού βουλευτή τον ανιψιό γευμάτισε χθες ο Κώστας Χριστόπουλος;

Σχετική εικόνα
Με τον πολυτάλαντο ανιψιό του Πρόεδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας, Νίκου Νικολόπουλου, που παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι εχέφρων και όχι παρορμητικός, συνέφαγε χθες ο Κώστας Χριστόπουλος .

Το τετ – α – τετ του του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πατρέων , και, όπως όλα δείχνουν, εκ νέου διεκδικητή, με η χωρίς τη στήριξη της ΝΔ, με τον Κωνσταντίνο Μαρκέτο, έγινε σε γνωστό στέκι της Ρήγα Φεραίου. 

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Tsipas-Hlias Blog», το ραντεβού τους κράτησε πάνω από μια μίση ώρα και όπως ήταν φυσικό στο επίκεντρο βρέθηκε το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Στη μάχη των προηγούμενων εκλογών πάντως, πάντα για το δημαρχιακό θώκο, πορεύτηκαν μαζί. 

Ειδικά, όμως, όσον αφορά στον Μαρκέτο, πρώην εκδότη της εφημερίδας «Η ΠΡΟΤΑΣΗ»όπως σας είχα αποκαλύψει στις 23 Αυγούστου (χωρίς βέβαια να τον κατονομάζω, τον φωτογράφιζα απλώς) στο μυαλό του υπάρχει και άλλο σενάριο. Πιο τολμηρό, πιο θαρραλέο. Της αυτόνομης καθόδου του. 

Διαβάστε περισσότερα : ΕΔΩ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ
Κωνσταντίνο Μαρκέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...