Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Στο μυαλό του Σπυρίδωνα: Η εκκίνηση της «Συγγρού», η ναυαρχίδα και ο Πάνος Ζάρλας

Ο Σπυρίδωνας ξέρει. Ο Σπυρίδωνας «διαβάζει» την αγορά. Ο Σπυρίδωνας αρέσκεται στα ρίσκα, παρά την κρίση, με απώτερο σκοπό την αύξηση της επιρροής του στο τοπίο της Αθηναϊκής νύχτας.

Ο αποκαλούμενος στην πιάτσα του ως «λουλουδάς» , αφού, για όσους δεν το ξέρουν, παράλληλα με τα δυο νυχτερινά κέντρα διατηρεί και επιχείρηση ανθοπωλείου, «κάνει παιχνίδι και μάλιστα χοντρό».  Και ειδικά φέτος . Ξεκινάμε...

Δεν παρατάει το «Συγγρού Live» , όπως κάποιοι γράφουν και ξαναγράφουν εδώ και εκεί, μπας και μπερδέψουν το τοπίο. Αντιθέτως, κάτι τέτοιο ακούγεται απίθανο, ή το λιγότερο, προκλητικό, από τη στιγμή που έχει ήδη «κλείσει» το επόμενο σχήμα..Ποιος όμως θα είναι ο νέος μπροστάρης, η νέα δυναμική φυσιογνωμία που θα εξάψει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα το επαναφέρει και πάλι στο προσκήνιο»; Ο Σώτης Βολάνης με την Έυα Μιλλή. 

Στην παρούσα φάση, πάντως, αυτό που τον ενδιαφέρει πολύ περισσότερο είναι να συνεχίσει στο ίδιο νικηφόρο ρυθμό το «North Live Stage-Πρώην Εμπατή». Η ναυαρχίδα του, που πέρα από κάθε προσδοκία , είναι όνειρο για όλους. Αφενός τους γνωστούς τραγουδιστές του σχήματος -Θέμη Αδαμαντίδη, Πάνο Καλίδη και Ελένη Χταζίδου- και αφετέρου τον ίδιο και τον άμεσο συνεργάτη του, Χριστόφορο Τσιαμτσίκα.  

Αυτόν, λοιπόν, άκουσε και πήρε μεταγραφή τον μεγάλο νικητή του Power of Love, Πάνο Ζάρλα. Ο οποίος, όπως έχω ξαναγράψει, αφού είδε και απόειδε με την τηλεοπτική καριέρα, αποφάσισε να επιστρέψει στη νύχτα. Επομένως, ανάμεσα στα μαγαζιά που συνεργάζονται μαζί του, πλέον είναι και το  «North». 

Για την Σπυρίδωνα είναι πολύ σημαντικός ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος. Για τον λόγο ότι είναι οι μήνες που θα «δώσουν» τον νικητή της χρονιάς. Οπότε πρέπει να κρατήσει ακέραιο τον Νοέμβριο. Εκεί αναμένεται να τα δώσει όλα.

Εύκολα, λοιπόν, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι  καθόλου δεν αποκλείεται  να «ξαναχτυπήσει» έξυπνα επικοινωνιακά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...