Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για θεμης αδαμαντιδης στην υγεια μας
Να, τι έγραφα επί λέξει στις 14 Σεπτεμβρίου : «Σύμφωνοι, ο Θέμης είναι μεγάλος και τρανός. Σύμφωνοι, δεν έχει αντίπαλο, απλά είναι μια κατηγορία μόνος του. Όμως, επειδή εδώ τα λέμε όλα, αποτελεί κοινή παραδοχή πως η καλλιτεχνική του «αναγέννηση» , που ήταν αναγκαία να γίνει τώρα, με βάση την ηλικία του, ήρθε όταν στο δρόμο του βρέθηκε ο αναφερόμενος επιχειρηματίας. Ο Σπυρίδωνας, ο γνωστός στη νύχτα της Αθήνας ως ο «Λουλουδάς».

Αυτά, επανέλαβα αμέσως μετά την πρεμιέρα του στο North, με τον Καλίδη και τη Χατζίδου, που ήταν άκρως επιτυχημένη από όλες τις απόψεις. Οπτικά και ταμειακά. Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός αυτό έγραφα στις 14 Σεπτεμβρίου : «Πρόβλεψη; Απαγορεύεται. Πρώτα βλέπεις, μετά μιλάς. Κάτσε να φθάσει στα τελειώματα του ο Οκτώβριος, όταν θα έχεις σχεδόν ολοκληρωμένη κάτοψη της οικοδομής, του οικοδομήματος, και τότε κάνεις την εκτίμηση. Μετά, λοιπόν, την παρέλαση το δείγμα θα είναι αξιόπιστο για το τι ψάρια πιάνει το North. Αν πράγματι καταφέρει να παρουσιάσει ομάδα να μπει "σφήνα" στους μεγάλους. Αν βρεθεί η ισορροπία στα αποδυτήρια; Ε, τότε θα πρέπει να περιμένουμε σπουδαία πράγματα.!»


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Νίκος Σπυρίδωνας, Θέμης Αδαμαντίδης

Η συνέχεια. Ο Θέμης κάνει επιπλέον πρόβες. Και ο λόγος είναι η παρουσία του , σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών, στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλο. Πρώτα τα Mad , με τον Χρήστο Μάστορα, και τώρα το "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Τι δυναμική θα προσδώσει στον Αδαμαντίδη, όχι μόνο για την παρουσία του στη νυχτερινή επιχείρηση του Νίκου Σπυρίδωνα αλλά γενικότερα για την καριέρα του;  Τώρα που το σκέφτομαι, είναι φως φανάρι πως οι επαγγελματίες (από το λεγόμενο χώρο της μουσικής βιομηχανίας) αναλύοντας το κλίμα της εποχής, έχουν καταλήξει σε μια απόφαση. Να ανεβάσουν και να «χτίσουν» τον Θέμη Αδαμαντίδη. Να τον κάνουν «πρωτοκλασσάτο» και ηγετικό τραγουδιστή στη νύχτα. 

Κανένα πρόβλημα που δεν ήταν ποτέ φίρμα. Οι επαγγελματίες, δηλώνουν στο «Tsipas-Hlias Blog», πως ποτέ δεν είναι αργά. Αρκεί να το θέλει. Και στην παρούσα φάση, το θέλει και το (παρά)θέλει. Ίσως, έτσι, να εξηγείται που δείχνει συνέπεια και σοβαρότητα. Για πρώτην φορά στην πολύχρονη μουσική του διαδρομή. Κατακάθαρα πράγματα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...