Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Παρασκήνιο Alpha ΤΩΡΑ. O Ρέμος, το «πακέτο», και οι καραμπόλες…


Είχε αποφασιστεί από την περσινή άνοιξη. Και εννοώ τη συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με το κανάλι του κουμπάρου του… Δημήτρη Κοντομηνά.


Ο φρεσκοπαντρεμένος, λοιπόν, τραγουδιστής είχε προτείνει τη συγκεκριμένη εκπομπή που θα μοιάζει αρκετά στο «Υγειά μας» και στον ΑΝΤ1. Και είχε πάρει έγκριση.

Όμως, η αποχώρησή του από την Heaven music, τη δισκογραφική εταιρία του ομίλου ΑΝΤ1, έφερε αυτόματα και την παύση της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Ρέμος, λοιπόν, θα βγει στον «αέρα» στο δεύτερο μισό του 2019, έχει, όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ποια ζώνη θα τοποθετηθεί.

Σίγουρα θα είναι Σαββατοκύριακο. Μαθαίνω λοιπόν πως αν το «Πακέτο» πάει καλά το Σαββατόβραδο θα διατηρηθεί η Χατζηβασιλείου ως έχει και ο Ρέμος θα πάει Κυριακή βράδυ.

Αν όμως η Βίκυ δεν φέρει τα προσδοκώμενα νούμερα τηλεθέασης τότε θα προκύψει καραμπόλα. Δηλαδή θα μετακινηθεί η Χατζηβασιλείου στο καθημερινό prime time και ο Ρέμος θα καταλάβει την βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον Σκάϊ.

Πρέπει να σας πω επίσης πως αν και είναι πολύ νωρίς το project έχει αρχίσει να δουλεύεται. Και στις πρώτες τέσσερις εκπομπές θα υπάρχουν ισάριθμα αφιερώματα σε τέσσερις κορυφαίες Έλληνες μουσικοσυνθέτες που είναι εν ζωή και θα δώσουν το παρόν στην εκπομπή και φυσικά τραγούδια τους θα ερμηνεύσει ο Αντώνης Ρέμος.

Για όσους δεν θυμούνται πριν μια περίπου δεκαετία ο Αντώνης Ρέμος είχε κάνει παρόμοιο μουσικό concept σε νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς με διαδοχικά αφιερώματα σε μουσικοσυνθέτες και το οποίο είχε πάει εξαιρετικά καλά.

-nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...