Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Πέτρος Παππάς: Ο πρωταθλητής της σκοποβολής παίρνει χρυσό και στον εφοπλισμό

Πέτρος Παππάς

Ο Πέτρος Παππάς φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις με τα 100 πιο ισχυρά ονόματα της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας σύμφωνα με τη Lloyd’s List, σημειώνοντας πάντα νίκες, ακόμη και ύστερα από περιόδους ήπιες, χωρίς θόρυβο, που έμοιαζαν σαν να προπονείται για να πιάσει τους στόχους του.

Ο Πέτρος Παππάς, άλλωστε, είχε φτάσει, αφοσιωμένα και με τις θυσίες που κάνουν οι αθλητές, στους Ολυμπιακούς της Μόσχας, με τα χρώματα της Εθνικής, στην σκοποβολή.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, στα 31 του, το 1984, ίδρυσε τη ναυτιλιακή εταιρεία OceanBulk μαζί με τον πατέρα του Αλέκο Παππά, την αδερφή του Σοφία Γεράρδη και τον θείο του Γιάννη Παππά, που ήταν τραπεζίτης στην Ελβετία.

Και ο πατέρας Αλέκος και ο θείος Γιάννης υπήρξαν επίσης πρωταθλητές, στη σφαιροβολία και στο ακόντιο αντίστοιχα, και μέλη του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου. Πώς, λοιπόν, η προπόνηση, η προσήλωση, η συγκέντρωση, το επίτευγμα της βολής στο κέντρο του στόχου, το πάθος για την σκληρή δουλειά και το να μη φοβάσαι τον ανταγωνισμό να μη σε ακολουθούν, να μη σε χαρακτηρίζουν σε όλη σου τη ζωή και σε κάθε δημιουργία σου;

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...