Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Αποκάλυψη «ΒΟΜΒΑ» : Ο «απόκρυφος» σχεδιασμός Αυγενάκη για το Δήμο της Πάτρας


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
Ακούω και διαβάζω όλο και πιο συχνά, από απλούς πολίτες μέχρι και έμπειρους αναλυτές, σκεπτικά και παροτρύνσεις σχετικά με το «γαλάζιο» χρίσμα στο Δήμο Πατρέων . Που, πάντως, μέχρι στιγμής, στη κοινή τους συνισταμένη, δεν έχει διευκρινιστεί ποιο δόγμα θα ακολουθηθεί : «Μία από τα ίδια», ή «Πράσινό φως στο καινούργιο» ;

Την ίδια ώρα, πηγή μέσα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζει στο «Tsipas-Hlias Blog» ότι «τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρα, πιο απλά». 

Θα πει κανείς, πως θα μπορούσε να γίνει αυτό ; Αν όλα αυτά που εκμυστηρεύτηκε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, σε κορυφαίο τοπικό στέλεχος του κόμματος, γίνουν στην πράξη. Δηλαδή, να ξεκινήσει από τώρα η προεργασία δημιουργίας μιας νέας δημοτικής παράταξης , όπου τα μέλη της θα είναι αυστηρά κάτω των 40 ετών. Το επόμενο διάστημα να δώσει το στίγμα της πολιτικής της, ώστε τελικά να «μιλήσει» με αξιώσεις στο γήπεδο στην επόμενη εκλογική μάχη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με άλλη αξιόπιστη πηγή μου, το βέβαιο είναι ότι όσα εκλεγμένα κομματικά μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ,  με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κάνουν δηλώσεις στήριξης σε μη «αρεστούς» προς την Πειραιώς υποψηφίους, για δήμο Πάτρας και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τότε ενδέχεται μέχρι και να διαγραφούν. 

Σε επόμενο ρεπορτάζ μου, θα αποκαλύψω την άποψη του -Αυγενάκη-για αυτούς που ακούγονται ότι ..φλερτάρουν με την ΝΔ (κυρίως για τον Δήμο). Στους Κώστα Μπακαλάρο και Κώστα Χριστόπουλο αναφέρομαι. 

Βασική επισήμανση: Το άρθρο αποτελεί πολιτική ανάλυση, η οποία βασίζεται επί πραγματικών «απόκρυφων» σχεδιασμών. Δεν αποτυπώνει τα «θέλω» μου, ούτε υιοθετώ το περιεχόμενο, τους στόχους και τις πρακτικές… Ομολογουμένως, όμως, αποτελεί έξυπνη στρατηγική, κι ως τέτοια θα κριθεί στην ώρα της, εφόσον ολοκληρωθεί. Κι αν ολοκληρωθεί, θα πετύχει!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...