Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Κώστας Μπακαλάρος (κόντρα στα “παπαγαλάκια” και τους παράκεντρους) υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ
Εντελώς αντίθετο σενάριο, από αυτό που επικαλέστηκε προηγουμένως (Εδώ) το «Tsipas-Hlias Blog», σχετικά με την πρόθεση του Κώστα Μπακαλάρου να διεκδικήσει το Δήμο Πατρέων, φέρνει στον αφρό της διαδικτυακής ενημέρωσης το patranews.gr. Και το κάνει με τρόπο κάπως «άκομψο» η ιστοσελίδα του Θόδωρου Θοδωρόπουλου, αν κρίνουμε ότι στο σχετικό ρεπορτάζ κάνει λόγο για «παπαγαλάκια και γνωστούς-αγνώστους παράκεντρους» (χωρίς φυσικά να ονοματίσει).

Διαβάστε παρακάτω : 

Τις τελευταίες ώρες τα γνωστά "παπαγαλάκια" κυκλοφόρησαν την φήμη ότι τελικά ο κος Μπακαλάρος δεν θα είναι υποψήφιος για Δήμαρχος της πόλης των Πατρών στις επερχόμενες εκλογές.

Για κακή τύχη των  <γνωστών παράκεντρων> ο Κος Μπακαλάρος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος δημιουργώντας ένα ισχυρό δίδυμο με τον Κο Πελετίδη το οποίο δεν αφήνει κανένα περιθώριο και καμία ελπίδα στους επίδοξους διεκδικητές του Δημαρχιακού θώκου η σε οποιονδήποτε  άλλο θελήσει να διεκδικήσει τον Δήμο Πατρέων.

Κατά ασφαλείς πληροφορίες του Patranews.gr η επίσημη ανακοίνωση  της υποψηφιότητας του Προέδρου της Παναχαϊκής Κου Μπακαλάρου θα γίνει με πανηγυρικό τρόπο μετά τις  24 του τρέχοντος μηνός 


Αναμένουμε τις ανακοινώσεις και θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...