Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Η εκμυστήρευση Νικηφόρου στο Tsipas-Blog- «Από ποιους επιχειρηματίες έχει τις καλύτερες εντυπώσεις»!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Πολλά και διάφορα έχουν λεχθεί και ειπωθεί κατά καιρούς, για την οικονομική κρίση που έχει αντίκτυπο πλέον και στον κλάδο της διασκέδασης-ψυχαγωγίας, των ποτών με άλλα λόγια, τα «ζόρια» των επιχειρηματιών, τα χρέη που τους «κυνηγούν», κλπ., κλπ. Μάλιστα, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, ο παράγοντας αυτός αποτελούσε και την πρώτιστη δικαιολογία των οικονομικών παραγόντων της νύχτας και των άμεσα εμπλεκομένων, για την αδυναμία τους, να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. 


Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, δεν ισχύει για όλους αυτό που ακούμε. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις .. Ένα τέτοιο φωτεινό παράδειγμα αποτελεί ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Frangelico, Θανάσης Γκουγούσης. Αυτό μου εκμυστηρεύτηκε οφ δι ρέκορντ, μεταξύ άλλων άκρως ενδιαφερόντων, ο δημοφιλής τραγουδιστής Νικηφόρος, κατά την τελευταία μας συνάντηση. 

Συγκεκριμένα, όπως είπε«δεν χωρά η παραμικρή αμφιβολία πως έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα. Προσωπικά, είχα το ευτύχημα να συνεργαστώ με άριστους επαγγελματίες και οικονόμους, που  δεν δεχόντουσαν επ' ουδενί να μη με πληρώνουν. Ακόμη και τις δύσκολες μέρες. Εκτός του κυρίου Βασίλη Κοντόπουλου, που συνεργαζόμαστε αυτή τη περίοδο στο Posodonio, και ο Θανάσης Γουγκούσης, όταν δουλεύαμε μαζί, ήταν «τύπος και υπογραμμός. Κύριος με τα όλα του ο Θανάσης».


Βασίλης Κοντόπουλος-Θανάσης Γκουγκούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...