Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Στην φάκα γνωστό «κοκάκι” του Κολωνακίου. Τον τσίμπησαν στην Κρήτη


Κάποια στιγμή θα γινόταν. Βλέπετε η πρόκληση πληρώνεται. Πόσο μάλλον όταν δεν δικαιολογείται.
Δεν του ήρθαν όπως τα υπολόγιζε και μόλις κατέβηκε το πρωί από το πλοίο της γραμμής… έπεσε πάνω στα στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών – Γραφείου Ασφάλειας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ο λόγος για έναν 30χρονο, μόνιμο κάτοικο Αγίου Νικολάου ο οποίος το πρωί συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου έχοντας καλά κρυμμένα στη φόδρα του σακιδίου πλάτης που μετέφερε, 48 γραμμάρια κοκαΐνης. Μάλιστα, πηγή ενημέρωσης ανέφερε στο ekriti ότι στο ίδιο σημείο είχε κρύψει και μια συσκευασία με πιπέρι για να μην δώσει στόχο η κοκαΐνη. Πρόκειται για γνωστό νταραβεριτζή με δράση σε πολύ γνωστά στέκια στο Κολωνάκι, που το τελευταίο διάστημα είχε στήσει παραμάγαζο για να βγάλει σεζόν στον τόπο του. Στην Κρήτη.
Ο 30χρονος, λένε οι ίδιες πληροφορίες, είχε ταξιδέψει αεροπορικώς από το Ηράκλειο στην Αθήνα και από κει ήρθε σήμερα ξανά στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν και στο σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο εκεί όπου οι Αρχές βρήκαν και κατέθεσαν ένα αεροβόλο, μικροποσότητα κάνναβης,πτυσσόμενο μαχαίρι, φυσίγγια και πέντε κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο 30χρονος κρατείται από τις Λιμενικές Αρχές και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...