Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Ούτε κοινή σύσκεψη να έκαναν


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΒΙΛΑ
Η εμμονική κριτική για τον Πελετίδη φτάνει στα όρια του φαιδρού 

Δεν έχουν μόνον οι ευθύνες ονοματεπώνυμο, όπως επαναλαμβάνουν με κουραστικό ρυθμό οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις (όλα οι παρατάξεις- αλλά ειδικά οι παρατάξεις της εξουσίας) ονοματεπώνυμο έχει (το ίδιο, φυσικά) και ο κοινός εχθρός μερίδας του Τύπου: Κώστας Πελετίδης. Ο,τι και να γίνει, οτιδήποτε και να συμβεί, τα ΜΜΕ της αντιπολίτευσης, και ιδίως εκείνα του ακραίου κέντρου, στο πρόσωπό του επικεντρώνουν τα πυρά τους..  Κάποιοι μάλιστα, έξαλλοι όντες, με πολύ χυδαίο τρόπο. 

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κρίνω αν η βίλα του Πελετίδη στα Αραχωβίτικα κλείνει την πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα, όπως ισχυρίζονται οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Σε αυτούς -ας με συγχωρήσουν κάποιοι, θα το ξεστομίσω-συμπεριλαμβάνονται και ορισμένοι δημοσιογράφοι . Και θα καταλάβετε τι εννοώ ευθύς αμέσως .

Ακόμη και αν θεωρήσουμε ότι έχουν δίκιο, ως προς την ενοχή του Κομμουνιστή Δημάρχου, το χάνουν από τον τρόπο που προσπαθούν να μας πείσουν.  Όχι μόνο δεν τηρούν ίσες αποστάσεις , αλλά δίνουν την εντύπωση ότι εμπλέκονται και μάλλον έχουν μολυνθεί από τα κόμματα. 

Θα έλεγε κανείς ότι συστρατεύονται με το ένα ή το άλλο και μιμούνται τις ρητορικές τους.

Θα έλεγε κανείς ότι νοιάζονται μόνο για τα παζάρια της εξουσίας και τα ανταλλακτικά οφέλη.

Θα έλεγε κανείς ότι, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, πρωτεύον μέλημα τους είναι η αποδόμηση του κ.Πελετίδη .

θα έλεγε κανείς ότι δεκάρα δεν δίνουν για την αποκλεισμένη από οικίες δίοδο στην παραλία Αραχωβιτίκων, όπου βρίσκεται και το εξοχικό του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Θα έλεγε κανείς ότι είναι κυνικοί, όπως τα αφεντικά τα οποία υπηρετούν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...