Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Το μεγαλείο ψυχής του «Αυστραλού»


Ο Θέμης Καλαθάς, ο Ευπαλιώτης ομογενής επιχειρηματίας από την Αυστραλία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, που φημίζεται για την αγάπη του για τον Γιώργο Βελισσάρη, τον οποίον «έκλεισε» στις 12 Αυγούστου, στην επέτειο των 30 ετών του Απόλλωνα Ευπαλίου, που στηρίζει ανελλιπώς, στον απόηχο των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική, έδειξε το άλλο του πρόσωπο . Αυτό που δεν συνδέεται με τις «ζημιές» σε σαμπάνιες και λουλολυδια, που ενίοτε κάνει, αλλά αφορά το μεγαλείο της ψυχής του ...και ελάχιστοι το γνωρίζουν.

Την ώρα που η Ελλάδα πενθεί και μετράει τους νεκρούς της, τους τραυματίες αλλά και τους δεκάδες αγνοούμενους, τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους, κάποιοι συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά, με party και χορούς. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Λάκης Γκαβαλάς, που συμμετείχε στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο γνωστό Nammos της Μυκόνου και μάλιστα δεν παρέλειψε να χορέψει ζεΐμπέκικο. Ούτε βέβαια ανήκει σε αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν επικοινωνιακά την εθνική τραγωδία στο Μάτι. 

Ο ίδιος ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου, μέσω Facebook, ζητώντας μου να του στείλω τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό για την αρωγή των πληγέντων, ώστε να βοηθήσει οικονομικά . 

Φρόντισε δε να μην το διατυμπανίζει. 

Μπράβο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...