Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του tsipas-hlias blog : Πριν στεγνώσει το μελάνι…. δύο τρανταχτές αποχωρήσεις από την Παναχαϊκή


Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από το αποκλειστικό δημοσιεύμα του «Tsipas-Hlias blog» (ΕΔΩ), στο οποίο αποκαλύπταμε πως δεν είναι μόνο η θέση του διευθύνοντος συμβούλου που άλλαξε χέρια, αλλά έπονται κι άλλες ανακατατάξεις σε ότι αφορά στο στήσιμο της διοικητικής πυραμίδας στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής, προκειμένου να μειώσουν το μισθολογικό κόστος (ΕΔΩ), και η εξέλιξη των γεγονότων μας επιβεβαιώνει απόλυτα.

Και αυτό, διότι, αποχωρεί από τα καθήκοντα του εκπρόσωπου τύπου της ομάδας ο Φίλιππος Ανδριόπουλος. Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Πιο αναλυτικά:

«Πριν από δυο χρόνια άνοιξε ένας «κύκλος» που έκλεισε στις αρχές Ιουνίου. Δυο χρόνια με έντονα συναισθήματα. Χαρές, λύπες, εντάσεις και αγωνίες… Δυο όμορφα χρόνια στα οποία πήρα πολλά και ευελπιστώ ότι έδωσα έστω και λίγα. Το ταξίδι ήταν πραγματικά πολύ όμορφο και γεμάτο συγκινήσεις.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλλαν σε αυτή την διαδρομή. Σύμμαχοι, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, διοικητικό προσωπικό, συνεργάτες της ομάδας και ποδοσφαιριστές. Αυτά που μένουν είναι οι ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και η αγάπη για την ομάδα η οποία είναι διαχρονική. 

Σας ευχαριστώ όλους».

Πάντως, δεν είναι ο μόνος. Αφού και ο Γιώργος Κυριακόπουλος αποχαιρέτησε την Παναχαϊκή. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ προανήγγειλε την αποχώρηση του μετά από δύο χρόνια σπουδαίας  προσφοράς με ένα αινιγματικό ποστάρισμα στην προσωπική του σελίδα.  «Η χημεία ως μάθημα δεν ήταν το καλύτερο μου. Στις επιλογές μου όμως αποτελεί κυρίαρχη επιδίωξη. Όταν χάνεται τελειώνουν όλα».  

Αποχαιρέτησε ο Κυριακόπουλος την Παναχαϊκή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...