Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ «Tsipas-Hlias blog» περί Γιάννη Αϊδινιώτη: Ο μέγιστος «θρύλος» της πυγμαχίας κατεβαίνει στην πολιτική

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΙΔΙΝΙΩΤΗΣ
Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το «Tsipas-Hlias blog», σε ένα ξεχωριστό προ ολίγων ημερών γλέντι που οργάνωσε ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης, ανακοίνωσε και επίσημα πως θα εισέλθει στον στίβο της πολιτικής. Δηλώνοντας, μάλιστα, βέβαιος πως ο κόσμος θα δει με «καλό μάτι» το νέο του βήμα αυτό. Στο Posidonio, το νυχτερινό κέντρο του Βασίλη Κοντόπουλου, που εμφανίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία την περίοδο αυτή ο Πάνος Κιάμος, ο θρύλος του μποξ γνωστοποίησε την πρόθεσή του.



O Πρόεδρος γιατρών της ΑΙΒΑ, Γιάννης Φιλιππάτος με τον Αλεξάντρ Ιγκόροφ και τον Γιάννη Αϊδινιώτη
Γιάννης Αϊδινιώτης- Αλεξάντρ Ιγκόροφ 

Και μεταξύ των τραγουδιών και του «Kιαμοξεφαντώματος», ο «δάσκαλος» έκανε επίσημα την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. «Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά έχουμε μαζευτεί όλοι οι φίλοι να γιορτάσουμε την έλευση του Αλεξάντρ Ιγκόροφ, του Γενικού Γραμματέα της EUBC, στη χώρα μας.

Παρ’ όλα αυτά, αφορμής δοθείσας, θέλω να σας ανακοινώσω πως η επόμενη χρονιά θα έχει κάτι το ξεχωριστό για μένα. Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να εμπλακώ στα αυτοδιοικητικά . Όχι, ως αυτόνομος πόλος, αλλά μέλος μιας πολύ δυνατής παράταξης που μπορεί να φέρει την αλλαγή στις ζωές των κατοίκων του Δήμου Μαρκοπούλου.» είπε ο κος Αϊδινιώτης, που, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο και δη στη νεολαία, όπως και ότι τον χαρακτηρίζει η σοβαρότητα και το πάθος καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του, έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί. 


 Γιάννης Φιλιππάτος, Αλεξάντρ Ιγκόροφ και Γιάννης  Αϊδινιώτης στο καμαρίνι του Πάνου Κιάμου

Αλεξάντρ Ιγκόροφ - Γιάννης Αϊδινιώτης κατά την αποχώρηση τους από το Posidonio

 Ο Γιάννη Αϊδινιώτης με τη σύζυγο του Μαρία Καϊάφα και τον πατέρα του Πάνου Κιάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...