ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ «ΚΑΛΕΙ» ΣΠΥΡΟ ΔΗΜΟΥ ! [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ENERGY
Δεν είναι μόνο η Αχαϊκή και ο ΠΑΟ Βάρδας, που, όπως αποκάλυψα σε προηγούμενο άρθρο μου, εδώ στο «tsipas-hlias blog», έχουν προσεγγίσει τον Σπύρο Δήμου. Φυσικά, με μοναδικό σκοπό να τους χορηγήσει οικονομικά. Και το έκαναν αμέσως μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι αποχωρεί από τον Διαγόρα Βραχενίκων. Που φέτος στήριξε την προσπάθεια τους στη Γ Εθνική, ξεφεύγοντας από τα τα μεγάλα λόγια και τις φρούδιες ελπίδες, αλλά διαθέτοντας τους ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Σε αυτά τα χρήματα, σύμφωνα με το «patragoal», αποσκοπούν, εκτός των δύο αναφερόμενων συλλόγων, να αποκτήσει πρόσβαση και η Παναχαΐκή . Και ξέρετε γιατί ; Για τον απλούστατο λόγο ότι, μια ενδεχόμενη εισχώρηση του ιδιοκτήτη της εταιρίας Westenergy, την ώρα που τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά με τους «συμμάχους» και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες ηχηρές γκρίνιες, θα αποδεικνυόταν γερή ένεση και προμήνυμα για αλλαγή του κλίματος. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως ξέρει να κρατά το λόγο του και να τηρεί τις υποσχέσεις που έχει δώσει

Τώρα, στο τι θα απαντήσει ο κος Δήμου στον Kώστα Χρυσανθόπουλο, που τον έχει στην κορυφή της λίστας, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Πάντως, μέχρι να κάνω το ρεπορτάζ μου, ρίξτε μια ματιά στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Αποστόλη Νικολόπουλου .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια