Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΥΠΟ ΤΙΣ... ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑ-ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο Γ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ


Όπως αποκάλυψα εδώ, στο προσωπικό μου blog, το «Tsipas Hlias blog», σε άρθρο της 30ης Μαΐου, σχεδόν σίγουρη πρέπει να θεωρείται η απόφαση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να κάνει ολική «στροφή» στην πολιτική του καριέρα. Και από Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Πάτρας. 

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα βλέπει πολύ κόσμο. Είτε στο γραφείο του, που ενίοτε επικρατεί και συνωστισμός, είτε σε διάφορους τύπους εκδηλώσεων που δίνει το «παρών».

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, ας πούμε, φωτογραφήθηκε με τον εμβληματικό αρχηγό της εθνικής ομάδας στο έπος του 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη. Κατά την υποδοχή των θρυλικών ομάδων της Ελλάδας και της αντίστοιχης της Ισπανίας, από την Περιφέρεια και την Μητρόπολη, στον  Ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα.

Φωτογραφία του Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Η εικόνα αυτή δεν είναι βέβαια διόλου τυχαία. Οι πληροφορίες μου, λοιπόν, επιμένουν πως είχε προσκληθεί από τον Κώστα Κατσουράνη. Έναν εκ των πρωτεργατών στην κορυφαία στιγμή του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και αυτόν που τα τελευταία δύο χρόνια έβγαλε από την αφάνεια την Παναχαΐκή. Με τον τελευταίο έχει εξαιρετικές σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να του παράσχει επικοινωνιακή υποστήριξη , αν και εφόσον του ζητηθεί, ως συνέχεια της απόφασης του να κατέβει στην κούρσα της ηγεσίας του δήμου.

Φωτογραφία του Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Σίγουρα δεν θα είναι ο μόνος. Υπάρχει και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και αντιπρόεδρος της εταιρείας "Λουξ", Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Ακόμη ένας ισχυρός σύμμαχος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...