Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μασούτης μετά την Αθήνα επεκτείνεται και στη Πάτρα-Διαβάστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο «Tsipas-Hlias blog»

Αποτέλεσμα εικόνας για μαΣΟΥΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
Βόμβα στο χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων πυροδότησε η απόφαση του «Μασούτη», να κατέβει στην Αθήνα. Για το σκοπό αυτό, η βορειολλαδίτικη εταιρεία με μεγάλα μερίδια αγοράς από τη Λάρισα και πάνω , με «αιχμή του δόρατος» τη Θεσσαλονίκη, εξαγόρασε την αλυσίδα supermarket Προμηθευτική Τροφίμων. Το ύψος της επένδυσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα ανέλθει στα περίπου 35 εκατ. ευρώ.

Η τελευταία διαθέτει δίκτυο 57 καταστημάτων και αποτελεί μια πρώτης τάξης «μαγιά» για τα φιλόδοξα σχέδια της Μασούτης στο λεκανοπέδιο Αττικής. Εξαγοράστηκε το 100% των μετοχών, χωρίς να γίνει γνωστό το τίμημα. Πηγές αναφέρουν πως θα διασφαλιστούν οι 1.050 θέσεις θέσεις εργασίας στην Προμηθευτική, ενώ στα σχέδια των νέων ιδιοκτητών είναι η αναμόρφωση των 57 καταστημάτων της Αττικής σε ένα νέο μοντέλο σούπερ μάρκετ.

Την ίδια ώρα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει αποκλειστικά το «Tsipas-Hlias blog», η στρατηγική επέκτασης δεν σταματά εδώ. Αντιθέτως, θα επιδιώξει να καλύψει και άλλες πόλεις της επικράτειας, με την Πάτρα να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα. Αυτό δεν αποτελεί προσωπική και εντελώς αυθαίρετη άποψη, αλλά ειπώθηκε από επίσημα χείλη, προσώπου του στενού περιβάλλοντος του Διαμαντή Μασούτη, σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε.

Αυτά για την ώρα, μείνετε συντονισμένοι εδώ, στο tsipas-hlias blog, όπως και στο patragossip!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...