Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΟΥΡΟ

Αξίζει να θυμηθούμε το πέρασμα από τη ζωή και το χώρο του ποδοσφαίρου του Μάκη Ψωμιάδη, που πέθανε στα 61 του, στις 6 Ιανουαρίου, του 2016. Μνήμη Μάκη σημαίνει υπενθύμιση, σε ποια κοινωνία κυκλοφορούμε και πόσο σάπια είναι τα σαλιαρίσματα για εξυγίανση και κάθαρση. Τους ξεφτύλιζε ο Μάκαρος. Άτομο πασίγνωστο, όχι μονάχα στην ποδοσφαιρική Ελλάδα ο Ψωμιάδης. Μια ζωή έτοιμο σενάριο για κινηματογραφική ταινία. Πολύ πριν γίνει πρόεδρος στην ερασιτεχνική ΑΕΚ το 1988, είχε λατρέψει την εν γένει παράνομη δραστηριότητα. Είχε, άλλωστε, κατηγορηθεί ο μακαρίτης για όλο το πάνθεον των αδικημάτων.


Δεν είναι υπερβολικός κάποιος αν πει ότι το ποινικό μητρώο του Big Mac χρειαζόταν μια νταλίκα για να το κουβαλήσεις. Λαθρεμπόριο χρυσού, πλαστογραφίες δημοσίων εγγράφων, προστασία νυχτερινών μαγαζιών, παράνομη οπλοκατοχή, εκβιασμοί, απαγωγές, αλλοιώσεις ποδοσφαιρικών αγώνων, δωροδοκίες. Μην αφήσουμε εκτός μπάτζετ το διεθνές ένταλμα της Ιντερπόλ.

Διαβάστε τη συνέχεια στον apodytiriakia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...