Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Η μόνη αλήθεια : Η επιλεκτική δημοσιογραφία και η «μαγκιά» του Μπερτάκη με Φουρέιρα


Αποφάσισε να ξαναχτυπήσει ο «εισαγγελέας του πληκτρολογίου». Ο γνωστός ΚΥΠατζής και "κουκουλοφόρος"  στον υπόκοσμο της δημοσιογραφίας ανακάλυψε και πάλι την πυρίτιδα. 

Πλέον, είναι κοινό μυστικό ότι έχει αναλάβει εργολαβία να μας πείσει ότι οτιδήποτε αφορά τον Κώστα Μπερτάκη, πάει στραβά και ανάποδα.

Στην προσπάθειά του αυτή, που αφετηρία έχει τα συμβόλαια οικονομικών συμφερόντων που συνεχίζει να εκτελεί, δεν διστάζει να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε μέσο.

Όταν τον επισκεπτόταν γιατί δεν του τα έλεγε όλα αυτά κατά πρόσωπο ; Ή μήπως τότε προείχε η προσπάθεια να αναζητήσει γέφυρες με τον Κρητικό επιχειρηματία; 

Όπως και παλαιότερα προείχε το άγχος να περάσει «έντεχνος» το μήνυμα της υποτιθέμενης “κόντρας” ανάμεσα στον Αργυρό και τον Ιακωβίδη.

Σκέψεις με αφορμή τελευταίο δημοσίευμα του, στο οποίο διαβάζουμε ότι η Ελένη Φουρείρα «έριξε άκυρο» στον Μπερτάκη. Σύμφωνα με το σκεπτικό του, που μόνο αντικειμενικό δε το λες, θα συνεργαζόταν, κατά το φετινό καλοκαίρι, με τον Κωνσταντίνο Αρυρό σε νέο καλοκαιρινό χώρο. Η συγκεκριμένη αναπάντεχη εξέλιξη, λέει, προήλθε λόγω της μεγαλομανίας και της έπαρσης της, να δοκιμάσει την διεθνή καριέρα. Ανάγκη που της γεννήθηκε, αμέσως μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη Eurovision.

Τώρα, ας βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Είναι γεγονός ότι ο Μπερτάκης είχε προσυμφωνήσει με την εκρηκτική showman για το Ακρωτήρι. Στη συνέχεια, όμως, με το που «έσκασε» η πρόταση για εμφανίσεις από το εξωτερικό, απέδειξε το πόσο σκεπτόμενος, ακομπλεξάριστος και άριστος επαγγελματίας είναι. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, έβαλε στον «πάγο» το αρχικό deal, και σε συνεννόηση με τον Γιώργο Αρσενάκο (διευθυντή της Panik Records), αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους...όταν και εφόσον επιστρέψει Ελλάδα. 

Αυτά είναι στοιχεία ρεπορτάζ. Δεν είναι ιστοριούλες και δεν είναι επιλεκτική χρήση στοιχείων.

Κατά συνέπεια, σταμάτα να κάνεις τον τιμητή και εάν έχεις αποφασίσει αφού απέτυχες και ως γελοιογράφος και ως δημοσιογράφος να ολοκληρώσεις την καριέρα σου ως «πιστόλι» καλό είναι τουλάχιστον να αποφεύγεις και τις εμπλοκές και τις πρόωρες αναφλέξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...