Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΗΡΩΙΝΗ, Η ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ




Παίρνεις την παραμύθα κι έχεις ένα συναίσθημα κυριαρχίας, ότι είσαι υπεράνω, πάνω από κάθε τι, και δεν έχεις ανάγκη κανέναν, και δεν σου λείπει τίποτα. Να, γιατί η ηρωίνη είναι αντικοινωνικό ναρκωτικό. Το πιο επικίνδυνο αντικοινωνικό ποτό.

Μόνον έκπληξη δεν προκαλεί τα όσα αποκάλυψα στις 8 Μαΐου (ΕΔΩ). Σε ένα δημοσίευμα-γροθιά στο στομάχι του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που αποτελει την καλύτερη δυσφήμηση για τους υποψήφιους ηρωινομανείς.
Δεν γίνεται διαφορετικά. Όταν φθάσεις τόσο υψηλά, μάλιστα τόσο γρήγορα, ονόματα δεν θέλω να πω, είναι μάλλον απίθανο να μην αναζητήσεις τις ισορροπίες σου με την ηρωίνη. Λευκός θάνατος. Το ξέρεις. Δύσκολα να αντισταθείς, όμως. Μην το αναλύσουμε.
Ό, τι χειρώτερο να πέσεις στην πρέζα. Στην ηρωίνη, που είναι αποκλειστικό ναρκωτικό, που σε θέλει απόλυτα δικό της. Είναι η πιο απαιτητική γκόμενα. Δεν σου επιτρέπει τίποτα άλλο παρά να σ' έχει δικό της. Ούτε σεξ να κάνεις σ' αφήνει.
Η κόκα σου επιτρέπει να δουλεύεις, να τρως, να κάνεις έρωτα, ακόμα και αθλητισμό. Άσε το χασίσι, αυτό κι αν σε στέλνει να κάνεις απίθανο σεξ. Όπως σπιντάρεις το ίδιο στο κρεββάτι με την κοκαΐνη. Αντίθετα, με την πρέζα δεν θες να πηδήξεις. Σου κόβεται, εντελώς. Η ηρωίνη σε καταρρακώνει. Στα ισοπεδώνει όλα.
Χαρακτηριστικά, θυμάμαι τις φωτογραφίες που είχαν βγει παλαιότερα στον αέρα και την λυπάσαι την Αντζελίνα Τζολύ. Είναι ο πιο σκληρός φόρος που πληρώνει μια σταρ. Πώς αλλιώς να κρατηθεί όταν το σινεμά την εκτόξευσε τόσο υψηλά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...