Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Στο μυαλό του Σπύρου Δήμου: Αναλύοντας τα δεδομένα για τον Διαγόρα Βραχνέικων

Αποτέλεσμα εικόνας για σπυροσ δημου westenergy

Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα, ούτε καν ο ίδιος, στο αν θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, να ενισχύσει την οικονομική δομή του Διαγόρα Βραχνέικων. Με απλά λόγια, να τα… σπρώχνει! 

Όποιος ισχυριστεί το αντίθετο, ότι ξέρει την τελική πρόθεση του Σπύρου Δήμου, απλά θα ψεύδεται. θα συμπεριφερθεί με δόλιο τρόπο και θα εξυπηρετεί άλλους σκοπούς. Όμως, για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα , όπως έχει διαμορφωθεί το πεδίο, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. 

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ του «Τsipas-Hlias blog» , είναι πως δεν πρόκειται η συγκεκριμένη υπόθεση να μετατραπεί σε σήριαλ και σύντομα θα υπάρξουν νέα. Είτε μείνει ο Δήμου στον Διαγόρα, είτε αποχωρήσει, επιθυμία της διοίκησης είναι να ολοκληρωθεί το ζήτημα το συντομότερο δυνατό. 

Καλά πληροφορημένες πηγές μου, πάντως, αναφέρουν πως αν υπάρχει προβάδισμα έστω και με μικρό σε ένα από τα δύο ενδεχόμενα, τότε αυτό ανήκει στην παραμονή του Πατρινού επιχειρηματία. Και αυτό διότι, ακόμη και στις πολύ δύσκολες καταστάσεις, προσπαθεί να πετύχει τη λιγότερο επώδυνη λύση. Αφού, πρώτα, βέβαια, αμφιταλαντευτεί ανάμεσα στο «σωστό» και στο «λάθος». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...