Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!



«Η τηλεόραση και οι φωτογραφίες σε αδικούν…» είπε στον Τσίπρα ένας απλός άνθρωπος στη Λήμνο. Ο πρωθυπουργός ήταν επόμενο να ανησυχήσει, «...τι μπορεί να κρύβει τούτη τη κουβέντα;» σκέπτεται. Γρήγορα, όμως, ανακουφίστηκε γιατί ο ανθρωπάκος δεν του παραπονέθηκε, όπως όλοι οι άλλοι, για τη βαριά φορολογία, για το 24% ΦΠΑ κ.λ.π. κ.λ.π. Ο Τσίπρας τον άκουσε να λέει «... Πιο ωραίος είσαι, πρωθυπουργέ, απ’ ο,τι φαίνεσαι στις αφίσες. Κι αν φορέσεις γραβάτα, θα γίνεις ακόμα πιο ωραίος».

Αστειάκια. Τι άλλο; Τι αξία να έχει ό,τι πει κανείς με τον πολιτικό που παριστάνει τον πρωθυπουργό; Λες μια μαλακιούλα, ένα καλαμπουράκι και δεν πας παραπέρα.
Στη Λήμνο, όπως αναμενόταν, ο Τσίπρας τα είπε στο όρθιο, στα πεταχτά, με τον απλό κοσμάκη. Ο οποίος απλός κοσμάκης τον αντιμετώπισε σαν πραγματικό κυβερνήτη. Τι να κάνει ο φουκαράς ο κοσμάκης; Όχι, βέβαια, να του γυρίσει την πλάτη.
- Μας τάραξες στους φόρους, ο ένας. Μου πήρες τη σύνταξη, ο άλλος. Εκεί πάνω, θες γιατί δεν ήταν προετοιμασμένος ο Τσίπρας, θες γιατί κάτι έπρεπε να πει κι’ αυτός, έβγαλε τη μεγάλη αλήθεια.
-Τι να σου κάνω, μωρέ…
Πολύ σωστά. Τι να σου κάνει, ωρέ Λημνιέ, ο Τσίπρας; Στο φινάλε δεν είναι δικιά του απόφαση να μειωθούν οι συντάξεις, να μπουν μεγαλύτεροι φόροι. Μην τρελαθούμε. Δεν αποφασίζει ο Τσίπρας, απλά βάζει την υπογραφή του. Αυτός είναι ο ρόλος του. Να υπογράφει αυτά που δεν αποφασίζει ο ίδιος, η κυβέρνηση του, το κόμμα του, αυτοί που τον ψήφισαν.
πηγή  : apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...