Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΑΛΛΟΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΑΛΛΟΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ



Τον Παναθηναϊκό θέλουν στην euroleague του μπάσκετ, όχι τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πριν ανοίξουμε την κουβέντα, να ξεκαθαρίσουμε. Μιλάμε για την εμπορία του μπάσκετ, όχι για το μπάσκετ. Αυτό είναι η euroleague, η FIFA, η UEFA, η super league. Κάνουν μπίζνες με το ποδόσφαιρο, με το μπάσκετ, με το όποιο αθλητικό show.

Κι είναι θεμιτό, για να μην πει κανείς ότι είναι απαραίτητο να οργανωθεί σε επίπεδο βιομηχανίας η επιχειρηματικότητα στο αθλητικό θέαμα. Και ακόμα να επικρατούν κανόνες ώστε οι μπίζνες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και ο,τι άλλο πουλάει, να ενταχθούν ομαλά, όχι προσβλητικά στην κοινωνία.
Είπε ένας ξένος δημοσιογράφος: «Δεν υπάρχει κανένας Παναθηναϊκός χωρίς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο». Πολύ σωστά! Αυτή είναι η αλήθεια, η οποία βέβαια μειώνει τον Παναθηναϊκό. Άλλο ότι ο Παναθηναϊκός όπως η κάθε δημοφιλής ομάδα, δίνει πόντους στον μεγαλομέτοχό της.
Δηλαδή. Άλλη είναι η ΑΕΚ π.χ. με Αδαμίδη αφεντικό, άλλη με Μελισσανίδη. Άλλος ο ΠΑΟΚ με Γούμενο, άλλος με τον Ιβάν. Δηλαδή. Εκτός Παναθηναϊκού ο Γιαννακόπουλος δεν υπάρχει για τον κόσμο της ομάδας. Από την άλλη το μέγεθος Παναθηναϊκός μετράει στα κυβικά του με τα πακέτα κάποιου Γιαννακόπουλου.
Ποιο είναι το πρόβλημα. Ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού έχει μία τέτοια συμπεριφορά που δεν την αποδέχονται οι άλλες δέκα ομάδες της euroleague.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...